کد خبر: ۶۳۷۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰

دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست

دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست

به گزارش مخاطب ۲۴: باید به دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست فهمانده شود که منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی و اقربای وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.

مهدی خراطیان در شبکه ایکس نوشت: چند نکته که لازم دانستم تذکر دهم:

۱. باید پیش فرض این باشد که در حال حاضر هیچ خانه امن و سفیدی وجود ندارد. باید مکان‌های کاملا جدیدی اجاره یا خریداری شوند که تا کنون شخصیت‌های مورد حفاظت هرگز پیش از این به آن مکان‌ها رفت و آمد نکرده‌اند.

۲. تمام سیمکارت‌ها و دستگاه‌های موبایل، تبلت و لپتاپ شخصی‌ها، اقربا و محافظین آنها باید تعویض شوند. برای موبایل ترجیحا از برند‌های چینی تست شده و غیرهوشمند استفاده شود.

۳. انتقال هرگونه فایل و داده از دستگاه‌های قدیمی به دستگاه‌های جدید ممنوع است.

۴. همراه داشتن موبایل برای شخصیت‌های برجسته ممنوع است و باید منشی و رییس دفتر آنها در مکانی دیگر پیام‌ها را دریافت و به شکل کتبی به شخصیت‌ها منتقل کند.

۵. تمام سیمکارت‌های جدید باید به نام اشخاص دیگری باشد که هیچ ارتباطی با شخصیت‌ها نداشته باشند.

۶. انتقال هرگونه وسیله الکتریکی دارای قابلیت ارسال پیام به محل اقامت شخصیت‌ها ممنوع شود و حتی درمورد دستگاه پرینتر هم احتیاط شود.

۷. شخیصت‌ها صرفا در مواقع ضروری فقط با تلفن ثابت صحبت کنند و مدت تماس آنها کوتاه باشد. آنها باید از طریق تلفن داخلی نکات را به منشی معتمد خود بگویند و منشی بجای آنها با تلفن ثابت صحبت کند.

۹. اقربا باید شماره موبایل شخصیت‌ها را با عناوینی غیر از "پدر" و امثالهم ذخیره کنند و تنها در مورد ضروری پیامک بزنند تا منشی به شخصیت منتقل کند.

۱۰. هرگونه لاگین کردن به تمامی اکانت‌ها توسط اقربا و محافظین باید از طریق دستگاه‌های قدیمی و در مکان‌های سوخته یا عمومی انجام شود.

۱۱. درصورت هرگونه نقض این پروتکل‌ها، مکان شخصیت سوخته تلقی شود و باید شخصیت به مکان جدیدی جابه‌جا شود.

۱۲. باید به دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست فهمانده شود که منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصیت و اقربای وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.

۱۳. افرادی که قصد ملاقات با شخصیت را دارند (که تعدادشان باید بسیار محدود باشد) با روش‌های ضد تعقیب و مراقبت آشنا شده و هیچ دستگاه الکتریکی همراه نداشته باشند و به هیچ وجه پشت تلفن از اینکه در حال حرکت به سمت جلسه خاصی هستند سخن نگویند.

امیدوارم که چنین دستورالعملی پیش از این به تمام شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها می‌رود، ابلاغ شده باشد.

منبع: ایسنا

برچسب ها: ترور اسرائیل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران، از هلاکت و دستگیری ۵۲ نفر از عناصر تروریستی خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر