کد خبر: ۶۳۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴

ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد!

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. اما من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»
ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد!

مخاطب۲۴- رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. اما من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»

دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی «فاکس نیوز»، گفت: «می‌دانستیم ایران تأسیسات بسیار زیادی دارد. آنها سه تأسیسات هسته‌ای اصلی دارد و ما خواستار تسلیم شدن این تأسیسات به آمریکا شدیم. اما در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. واژه غنی‌سازی اورانیوم، واژه بدی است. من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»

ترامپ در توجیه حمله به ایران گفت: «۶۰ روز مذاکره کردیم و در آخر تصمیم گرفتم اقدام کنیم.»

ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود با اشاره به اطلاعات محرمانه منتشر شده درباره عدم دستیابی به اهداف حملات به ایران، مدعی شد: «دموکرات‌ها این اطلاعات‌های محرمانه علیه ایران را منتشر کردند.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین بدون اشاره دوباره به دموکرات‌ها، گفت افرادی که این اطلاعات را درز دادند، باید محاکمه شوند.

او در پاسخ به سوالی درباره منتقل شدن ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران به مکان‌هایی امن پیش از حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: «کار بسیار دشوار و خطرناکی است. ذخایر اورانیوم بسیار سنگین وزن هستند. آنها ذخایر اورانیوم خود را منتقل نکردند.»

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «ایران از تصمیم ما برای حمله به این تأسیسات اطلاعی نداشت. هیچ‌کس نمی‌دانست. حتی اگر می‌دانستند، کسی فکر نمی‌کرد به آن تأسیسات (فردو) حمله کنیم، زیرا بسیاری با اشاره به عمق این تأسیسات فکر می‌کردند هرگونه حمله‌ای با شکست مواجه شود.»

او با اشاره به تصاویر منتشر شده از تأسیسات هسته‌ای فردو و حضور ماشین‌های سنگین ادعا کرد: «این ماشین‌های سنگین، برای مستحکم‌تر کردن دریچه‌های فردو در این تأسیسات حضور داشتند. اما بمب‌های ما به راحتی به فردو نفوذ کردند.»

ترامپ با اشاره به اینکه جنگ ۱۲ روزه، «شدید» بوده است، گفت: «کار ما فوق‌العاده بود. سراسر تأسیسات فردو نابود شده است. اسرائیل آسیب‌هایی وارد کرده بود، اما ضربات نهایی را ما وارد کردیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت که ممکن است خلبان‌هایی که در حملات به ایران مشارکت داشتند، به کاخ سفید بروند.

ایران تا مدت‌ها به سمت صنعت هسته‌ای حرکت نخواهد کرد!

او در پاسخ به سوالی درباره تصمیم ایران برای تعلیق همکاری‌های خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «تا مدت‌ها ایران به سوی صنعت هسته‌ای حرکت نخواهد کرد. آنها این صنعت را داشتند و ۲۵ سال برای آن تلاش کردند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «ایران چرا باید از رسیدن به سلاح هسته‌ای صرف نظر کند؟» گفت: «ایران بسیار خسته است. شاید از آن صرف نظر نکنند. اما در چنین شرایطی که خسته هستند، شاید تصمیم بگیرند از آن صرف نظر کنند.»

ترامپ افزود: «تحریم‌های بسیاری علیه ایران داریم. این اصطلاح را به کار بردم که گاهی اوقات با زبان خوش نتیجه بهتری به دست می‌آورید. من به این فکر می‌کردم که اگر کشور‌هایی همچون ایران عملکردی بهتر داشتند، تحریم‌ها را بردارم و اجازه دهم نفت بفروشند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره «برداشته شدن تحریم‌های نفتی ایران برای فروش نفت به چین» گفت: «خیر، تحریم‌ها برداشته نشده‌اند. اگر ایرانیان نشان دهند که صلح‌آمیز هستند و رفتار بهتری از خود نشان دهند شاید تحریم‌ها را بردارم.»

ترامپ همچنین اذعان کرد: «تحریم‌ها برای آمریکا نیز هزینه‌آور هستند.»

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «من می‌خواهم ایرانیان زندگی خوبی داشته باشند. اما آنها به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای بودند.»

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره تعرفه‌های خود علیه چین گفت: «چین تعرفه‌های گسترده‌ای را خواهد پرداخت. کسری تجاری بسیاری با آنها داریم. روابط بسیار خوبی با رئیس جمهور چین دارم. ما با چین توافقی داریم که فکر می‌کنم توافق خوبی است، امیدوارم برای همه توافق خوبی باشد.»

او افزود: «چینی‌ها آهن‌ربا‌های خاص مورد نیاز آمریکا را تولید می‌کنند. فکر می‌کنم کنار آمدن با چین چیز بسیار خوبی است، اما آنها تعرفه‌های قابل توجهی پرداخت خواهند کرد. تعرفه‌های من علیه چین همه چیز در این کشور را متوقف کرد. درحال ارائه کمک به چین هستم.»

رئیس جمهور آمریکا همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال گسترش توافق ابراهیم و سازش کشور‌های بیشتری با اسرائیل گفت: «کشور‌های بسیاری خواستار پیوستن به پیمان ابراهیم شده‌اند. کشور‌های بسیار خوبی در این توافق هستند. مشکل اصلی ایران بود و اکنون فکر می‌کنم کشور‌های بسیاری به پیمان ابراهیم بپیوندند. زمانی فکر می‌کردم که ایران به پیمان ابراهیم خواهد پیوست. چنین توافقی به نفع آنها بود.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان دستگیری بیش از ۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران، از هلاکت و دستگیری ۵۲ نفر از عناصر تروریستی خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
صفحه خبر بالای تصاویر