کد خبر: ۶۳۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴

دو تابعیتی‌ها همان نفوذی‌ها هستند؟

نفوذی‌ها انگار در همه جا هستند. نه تنها در نهاد‌های اطلاعاتی و سیاسی، بلکه درنهاد‌های تصمیم گیر وتصمیم ساز. در نهاد‌های اقتصادی. حتی در سفارش روش توزیع بودجه نباید به ساده نگری پناه برد.
دو تابعیتی‌ها همان نفوذی‌ها هستند؟

مخاطب۲۴- تندترین شعار‌ها برزبان نفوذی‌ها جاری می‌شود. برای موی زنان رگ گردن کلفت می‌کنند، باقانون اقدام راهبردی راه را برای برگشت به برجام بستند. صدا وسیما را از مردم گرفتند وبه یک گروه سپردند. مجلس وقدرت انتخاب را از مردم گرفتند وبا نظارت استصوابی نخبگان را راندند وتملق وجاپلوسی را جای نقدوفرهیختگی نشاندند.

باقانونی که دو تابعیتی‌ها شناخته می‌شود حتی تحمل بودن ظریف را در دولت نکردند یعنی راه ایرانیان توانمند را برای باز بودن راه ودست خودشان بستند.

درحالی که پایه‌های نفوذ قوی‌تر می‌شد نگرانی از بودن ظریف در دولت همه آنهارا به تکاپو انداخته بود. خطیبانی که تخم نفرت می‌کاشتند را هم نباید از یاد برد. اینها خدا را هم بنده نبودند ونیستندورجز می‌خواندند. آنهایی که گمان می‌کردند مرزهارا بگشایند تا در تظاهرات از نظر جمعیت کم نیاورند واعتراضات مدنی را با پرورش مار درآستین پاسخ می‌خواستند داد!

آنهایی که هر سازش وگفت‌وگویی را تسلیم خواندند وکاررا به جایی رسانیدند که همه می‌دانیم، کسانی که هم اکنون نیز حاضر نیستند به دامان خرد برگردند وبا پذیرش خطا کشوررا از نابودی نجات بخشند.

راستی چه کسانی دوربین‌های چهره نگاری برای موی زنان را سفارش دادند ونقش آنها ودوربین‌ها چه بود؟ ایده گرفتن صد میلیون ودادن اقامت به افغانی‌ها از کجا آمد؟ چه کسی به علم الهدی مشورت داد که از پذیرش بی حساب وکتاب افغان‌ها حتی درخانه‌ها سخن بگوید؟ نفوذی هارا در بین یقه‌های بسته وپیشانی‌های پینه بسته وستایشگران مرز‌های چاپلوسی را شکسته جست‌و‌جو باید کرد؟ نفوذ با میهن چه کرد؟ سرداران وطن را از ما گرفت، راه ورود دشمن را هموار کرد. ضربه‌های سخت وجبران نا پذیر برکشور وارد کرد. نگذاشت سخنان چند سال پیش یونسی وزیر اطلاعات در دولت اصلاحات و راه حل‌های ایشان شنیده شود، پوتین را خدای نجات خواندند و…. داستان ایلی کوهن در سوریه را یک بار دیگر باید خواند ودرس گرفت وبه سراغ ایلی کوهن‌ها رفت.

آنچه ایران را نجات داد مردمی بودند که در دفاع از میهن چنان به پا خواستند که جهان را نیز شگفت زده کردند. وننگ ابدی سهم کسانی شد که گمان می‌بردند با تجاوز اسرائیل وامریکا درهم شکسته وراه برایشان هموار می‌شود. امید که حاکمیت راه همبستگی ملی را استوار وپایدار سازد. تا توطئه دشمنان درهم شکسته شود. ولی برنامه ریزی وتوطئه دشمن پایان نیافته است. شکست اطلاعاتی باید با سرعت جبران شود کاستی‌های پدافندی بدون لحظه‌ای از دست دادن زمان‌ترمیم شود وتوان آفندی بیش وبیشتر شود. وبا فراخواندن وبه کار گیری توان ملی از همه داشته‌ها برای حل مشکلات مدد گرفته شود. خداوند ایران رمین را از شر بدخواهان ودشمنان ونفوذی‌ها نجات بخشد.

برچسب ها: صدا و سیما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر