کد خبر: ۶۳۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۷

هکر‌ها به سراغ ترامپ رفتند!

رویترز گزارش کرد هکر‌هایی ناشناس ترامپ را تهدید کردند تا ایمیل‌های هک شده از سوی رئیس کارمندان کاخ سفید و وکیل رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.
هکر‌ها به سراغ ترامپ رفتند!

مخاطب۲۴- هکر‌ها گفته‌اند که جزئیات ایمیل‌های هک شده «سوزان ویلز» رئیس کارمندان کاخ سفید و «لیندزی هالیگان» وکیل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.

بیشتر بخوانید

به نقل از خبرگزاری رویترز، این هکر‌ها گفته‌اند که حدود ۱۰۰ گیگابایت ایمیل از حساب‌های کاربری این دو نفر به انضمام «راجر استون» مشاور ترامپ و استورمی دنیلز بازیگر فیلم‌های بزرگسالان را که ترامپ متهم است با او روابطی داشته و حق السکوت پرداخت کرده، افشا می‌کنند.

رویترز همچنین گزارش کرد که هکر‌ها اعلام کردند احتمالا این ایمیل‌ها را می‌فروشند، اما به جزئیات بیشتری اشاره‌ای نکرده‌اند.

در مه وال استریت ژورنال از قول منابعی مطلع گزارش کرد که یک هک اطلاعات دیگر در کاخ سفید اتفاق افتاده، اما این بار هکر‌ها به تماس‌های شخصی ویلز دسترسی یافته و با اعضای کنگره و مدیران اجرایی از جانب او تماس گرفتند.

منابع مطلع همچنین مدعی شده بودند که سال گذشته میلادی هکر‌های ایرانی ایمیل رئیس کارکنان کاخ سفید را هک کرده و به پرونده جی. دی ونس معاون ترامپ دسترسی یافتند.

برچسب ها: هکرها
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر