کد خبر: ۶۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴

برق ایران در خدمت ماینینگ!

عباس علی آبادی وزیر نیرو: قطع اینترنت در چند روز گذشته منجر به کاهش ۵ درصدی تولید جهانی بیت‌کوین شد که نشان می‌دهد چه سهم بالایی از مصرف برق کشور توسط ماینر‌ها در این حوزه اختصاص یافته است.
برق ایران در خدمت ماینینگ!

به گزارش مخاطب ۲۴: عباس علی‌آبادی در آیین افتتاح و بهره‌برداری از ۳۱۶ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاه‌های خورشیدی در ۴۰ ساختگاه در سراسر کشور با تقدیر از مسئولان استان مرکزی به‌ویژه شهرستان محلات به‌خاطر اهتمام به توسعه انرژی‌های خورشیدی، گفت: زمان روایت حماسه نیست، امروز زمان خلق حماسه است؛ یکی از مظاهر این حماسه اصلاح الگوی مصرف، صرفه‌جویی در بخش‌های مختلف مانند آب و انرژی و کمک به همنوعان است.

علی‌آبادی با اشاره به ناترازی تاریخی در صنعت برق کشور افزود: در سال‌های گذشته مصرف برق به شدت از ظرفیت تولید پیشی گرفته بود و در مقاطعی ناترازی به بیش از ۲۰ هزار مگاوات رسید، اما امروز به لطف اقدامات گسترده، شاهد کاهش مصرف و افزایش تولید هستیم.

وی گفت: در سال جاری ۴۷۰۰ مگاوات برق کمتر نسبت به سال گذشته مصرف شده که نشان‌دهنده اثربخشی برنامه‌های مدیریت مصرف است. همچنین در همین بازه زمانی بیش از ۴۵۰۰ مگاوات نیز به ظرفیت تولید برق افزوده شده و خروج اضطراری نیروگاه‌ها به تنها ۲ درصد رسیده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه در حال حاضر خاموشی در بخش خانگی تقریبا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال تلاش کردیم تا تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها به موقع انجام شود و بهره‌برداری مؤثری از نیروگاه اتمی در تابستان داشته باشیم؛ این نیروگاه در بهار به‌منظور آماده‌سازی برای تابستان از مدار خارج شد.

وی بیان کرد: با وجود تمام مضایقی که در زمستان به خاطر کسری سوخت داشتیم که ریشه آن نیز در توطئه و خیانت رژیم صهیونیستی بوده است؛ تعمیرات نیروگاهی کامل نشده بود و امسال ایستادگی کردیم و تعمیرات انجام شد.

علی‌آبادی همچنین به مدیریت آب سد‌ها اشاره کرد و گفت: با وجود کاهش ۴۱ درصدی ورودی سد‌ها نسبت به سال گذشته، با مدیریت به‌موقع منابع، مشکلات تابستانی تا حد زیادی کاهش یافته است.

وزیر نیرو با اشاره به اقدامات گسترده در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: در کنار توسعه نیروگاه‌های متمرکز، حرکت به سمت نیروگاه‌های پراکنده، ذخیره‌ساز‌های انرژی و استفاده از هوش مصنوعی در برنامه وزارت نیرو قرار دارد. همچنین طرحی برای مشارکت مستقیم مردم در احداث نیروگاه‌های خورشیدی نیز در دست اجراست.

او با بیان اینکه مطالبات سرمایه‌گذاران در صنعت نیروگاه‌های خورشیدی پرداخت خواهد شد، از فعالان این حوزه تقدیر کرد و گفت: دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد بود.

علی‌آبادی همچنین به مصرف غیرمجاز برق در حوزه رمزارز‌ها انتقاد کرد و گفت: ۱۸۰۰ مگاوات برق مربوط به مزارع استخراج غیرمجاز رمزارز شناسایی شده است. قطع اینترنت در چند روز گذشته منجر به کاهش ۵ درصدی تولید جهانی بیت‌کوین شد که نشان می‌دهد چه سهم بالایی از مصرف برق کشور توسط ماینر‌ها در این حوزه اختصاص یافته است.

وزیر نیرو در پایان گفت: با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و حمایت از سرمایه‌گذاری، در مسیر عبور از مشکلات و نشان دادن ایستادگی کشور گام برمی‌داریم.

​در جریان این مراسم، نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی شرکت مانا انرژی پاک در شهرستان محلات به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی طرح توسعه ۴۰ مگاواتی این مجموعه با آغاز پایه‌کوبی به‌طور رسمی آغاز شد.

همچنین در این سفر عملیات اجرایی نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس ساوه در زمینی با مساحت ۸۵۰هکتار در با حضور وزیر نیرو و جمعی از مسئولان ارشد کشوری و استانی در شهرستان ساوه کلید خورد.

علی آبادی ضمن قدردانی از شرکت پتروپارس ساوه بابت سرمایه‌گذاری سودمند در احداث نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی گفت: اینکه امروز وارد حوزه توسعه انرژی‌های تجدید پذیر در کشور شده‌ایم را باید به فال نیک گرفت.

وزیر نیرو افزود: حتی در شرایط جنگ تحمیلی بر کشور نیز توسعه صنعت برق رقم خورد و در این زمینه پیشروی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: تاکنون تمرکز بر انرژی‌های فسیلی بوده، اما با توجه به توسعه عصر انقلاب صنعتی چهارم، محیط زیست دیگر با روش‌های سنتی به ما اجازه نخواهد داد تا اقدام کنیم، بنابراین توسعه تجدید پذیر‌ها امری ضروری به نظر می‌رسد.

بنا بر این گزارش پروژه عظیم نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی پترو پارس ساوه که با هدف تأمین برق پایدار و تقویت زیرساخت‌های انرژی کشور طراحی شده است، گامی مهم در مسیر توسعه صنعتی و اقتصادی منطقه به شمار می‌رود.

نیروگاه پترو پارس ساوه با ظرفیت ۵۵۰ مگاوات، نه تنها نیاز‌های برق استان مرکزی را برطرف می‌کند، بلکه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی در شبکه سراسری برق کشور نقش‌آفرینی خواهد کرد. این نیروگاه با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و رعایت استاندارد‌های زیست‌محیطی، نمادی از توسعه پایدار در صنعت انرژی ایران است.

این پروژه بخشی از برنامه‌های استراتژیک وزارت نیرو برای تأمین انرژی پاک و پایدار در کشور است.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: ماینر برق قطع برق
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر