کد خبر: ۶۳۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶

پسر نتانیاهو در دادگاه

پلیس رژیم اسرائیل، «یائیر نتانیاهو» پسر نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو را در ارتباط با پرونده صدور غیرقانونی گذرنامه‌های دیپلماتیک احضار کرده است.
پسر نتانیاهو در دادگاه

به گزارش مخاطب ۲۴: پلیس رژیم اسرائیل، «یائیر نتانیاهو» پسر نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو را در ارتباط با پرونده صدور غیرقانونی گذرنامه‌های دیپلماتیک احضار کرده است.

«به‌گزارش کانال ۱۲ تلویزیون عبری، این پرونده مربوط به صدور گذرنامه‌های ویژه دیپلماتیک توسط وزیر خارجه پیشین برای اعضایی از حزب لیکود، از جمله یائیر نتانیاهو، بدون داشتن صلاحیت قانونی است».

گذرنامه‌های دیپلماتیک که تنها به افراد دارای مسئولیت‌های رسمی در حوزه دیپلماتیک تعلق می‌گیرد، به‌طور غیرقانونی به افرادی اعطا شده که هیچ ارتباطی با فعالیت‌های دیپلماتیک نداشته‌اند. این گذرنامه‌ها امتیازاتی مانند معافیت از دریافت ویزا، عبور سریع از بازرسی‌های امنیتی و معافیت‌های مالیاتی را برای دارنده فراهم می‌کنند.

پرونده تازه در حالی مطرح شده است که بنیامین نتانیاهو خود از سال ۲۰۲۰ با چند پرونده قضایی درگیر است و جلسات محاکمه‌اش تاکنون بار‌ها به دلایل مختلف از جمله جنگ در غزه و درگیری با حزب‌الله لبنان به تعویق افتاده است.

در یکی از این پرونده‌ها، نخست‌وزیر و همسرش سارا نتانیاهو متهم هستند که هدایای گران‌بهایی همچون سیگار، جواهرات و شامپاین به ارزش بیش از ۲۶۰ هزار دلار از برخی سرمایه‌داران دریافت کرده‌اند. او همچنین در دو پرونده دیگر به تلاش برای دریافت پوشش مثبت رسانه‌ای در ازای اعطای امتیازات سیاسی متهم است.

نتانیاهو تمامی این اتهامات را رد کرده و روند قضایی علیه خود را «سیاسی» توصیف می‌کند. در همین راستا، منابع رسانه‌ای از تلاش وی برای جلب حمایت رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ برای تأثیرگذاری بر سیستم قضایی اسرائیل و توقف روند رسیدگی خبر داده‌اند.

به‌گفته ناحوم برنیاع، تحلیل‌گر اسرائیلی، نخست‌وزیر و مخالفانش از پذیرش هرگونه توافق با دادستانی امتناع کرده‌اند و محاکمه با «مباحثات بی‌پایان، تأخیر‌های عمدی و نمایش‌های رسانه‌ای دروغین» ادامه دارد. او همچنین از ناتوانی قضات در کنترل روند دادگاه و رفتار تحقیرآمیز نتانیاهو و وکلایش انتقاد کرده است.

منبع: شفقنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد نتیجه نگرفتن از دیپلماسی منجر به جنگ ۱۲ روزه شد
ترک مخاصمه به شکل مشهود نیاز به پیوست دارد. یعنی اسرائیل دیگر حق نداشته باشد به حریم هوایی ایران تجاوز کرده و در داخل ایران اقدام به ترور کند. آتش بس واقعی حتماً توافقنامه‌هایی در پیوست دارد که ضمانت اجرایی تداوم آن است که ما این توافقات را نداریم.
چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم چرا سفیر ایران مجبور به ترک کنفرانس خبری شد؟ + فیلم
سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، دیروز در نشست خبری خود خواستار اخراج خبرنگار رادیو اروپای آزاد (رادیو آزادی) از جلسه شد.
آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد آمریکا تلفن مقامات ایران درباره خسارات را شنود کرد
مکالمات شنود شده از مقام‌های ایرانی، میزان خسارت وارده از حملات آمریکا به برنامه هسته‌ای تهران را کمتر از آنچه انتظار می‌رفت نشان می‌دهند. روزنامه واشنگتن‌پست روز یکشنبه با استناد به اظهارات چهار منبع آگاه از اطلاعات محرمانه در حال گردش در دولت آمریکا این موضوع را گزارش داد.
صفحه خبر بالای تصاویر