کد خبر: ۶۳۵۷۸
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹

کارتال هم رفتنی شد؟

سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس تصمیم گرفته است به حضورش در این تیم پایان دهد.
کارتال هم رفتنی شد؟

مخاطب۲۴- در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان، برخی از بازیکنان و مربیان خارجی شاغل در باشگاه‌های ایرانی تصمیم به فسخ قرارداد خود و ترک ایران گرفته‌اند. اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس هم یکی از این افراد است که گفته می‌شود نسبت به بازگشت به ایران دچار تردید شده، این در حالی است رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پیش از این در تماسی که با این مربی ترکیه‌ای داشت، از او خواسته بود تا دقیق‌تر روی این موضوع فکر کند و تا امروز (یکشنبه) تصمیم نهایی خود را به باشگاه اعلام کند.

بیشتر بخوانید

به نقل از تسنیم؛ حالا الیس بوسه آراچ خبرنگار و مجری رسانه ترکیه‌ای «X Sports» خبر می‌دهد که اسماعیل کارتال ۶۴ ساله تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفته است. طبق ادعای این خبرنگار ترکیه‌ای؛ بلافاصله پس از رسمی شدن جدایی کارتال، سردار دورسون نیز از پرسپولیس جدا خواهد شد.

رشات جان اوزبوداک خبرنگار ترکیه‌ای هم خبر داد؛ اسماعیل کارتال که در حال حاضر در ترکیه به سر می‌برد، تصمیم گرفته است از پرسپولیس جدا شود و دیگر به ایران بازنگردد. سرمربی پیشین فنرباغچه فردا (دوشنبه) تصمیم خود را اعلام خواهد کرد.

پرسپولیس فصل پیش با مربیگری اسماعیل کارتال در رده سوم لیگ برتر ایران به کار خود پایان داد و از کسب سهمیه آسیایی بازماند. این مربی ترکیه‌ای تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۶ تحت قرارداد باشگاه پرسپولیس است.

سردار دورسون ۳۳ ساله هم که یک سال دیگر از قراردادش با پرسپولیس باقی مانده است، در ۱۵ بازی که برای سرخپوشان تهرانی به میدان رفت، موفق به زدن پنج گل شد.

برچسب ها: اسماعیل کارتال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر