کد خبر: ۶۳۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷

مکرون از کدام عمل ایران ناراحت شده است؟

رئیس‌جمهور فرانسه خروج ایران از ان‌پی‌تی را بدترین سناریو خواند و گفت: «پیامد این اقدام خروج ایران از پیمان منع گسترش اتمی و در نهایت، انحراف و تضعیف جمعی خواهد بود.»
مکرون از کدام عمل ایران ناراحت شده است؟

مخاطب ۲۴- امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در ادامه حمایت از تجاوزگری آمریکا به تاسیسات اتمی ایران گفت که این حملات «واقعا موثر بوده‌اند»، اما «بدترین سناریو» خروج ایران از پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی خواهد بود.

بیشتر بخوانید

به گزارش فرانسه، دولت آمریکا درادامه حمایت از تجاوزگری رژیم صهیونیستی به ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد، یکشنبه گذشته با بمب‌های سنگرشکن تاسیسات هسته‌ای ایران در اصفهان، نطنز و فردو را بمباران کرد و مدعی شد که آنها را نابود کرده است. اگرچه دولت آمریکا هنوز شواهد موثقی برای اثبات این ادعای خود ارائه نکرده و ایران اعلام کرده است این تاسیسات فقط آسیب دیده‌اند.

ایران طی عملیات‌های «وعده صادق ۳» و «بشارت فتح» با حمله به اراضی اشغالی و پایگاه هوایی آمریکا در قطر به این تجاوزگری پاسخ داد.

درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران با آتش‌بس میان طرفین از ۷:۳۰ پایان یافت.

ایران در این میان، گزارش «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران را جانبدارانه و زمینه‌ساز این حملات می‌داند و اعلام کرده این موضوع را تحت پیگرد قانونی قرار خواهد داد.

افزون بر این، «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نخستین روز پس از آغاز تجاوزگری رژیم صهیونیستی به ایران مطرح کرد که در صورت فعال شدن «سازوکار ماشه» (بازگردانی یکجانبه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران) ایران از ان‌پی‌تی خارج خواهد شد.

امانوئل ماکرون پس از نشسست اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: بدترین چیز این است که پیامد این اقدام خروج ایران از پیمان منع گسترش اتمی و در نهایت، انحراف و تضعیف جمعی خواهد بود.

ماکرون گفت که او درباره ابتکاری برای حفظ این پیمان، طی روز‌های آتی با پنج عضو شورای امنیت سازمان ملل گفت‌و‌گو خواهد کرد.

این گفت‌و‌گو‌ها از پنج‌شنبه و با تماس تلفنی ماکرون با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا آغاز شد. ماکرون گفت که به همتای آمریکایی خود تماس‌های پاریس با تهران «در روز‌ها و ساعات اخیر» را اطلاع داده است.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: امید ما این است که دیدگاه‌ها واقعا به هم نزدیک شود.

او گفت که هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم.

روز گذشته، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در نامه‌ای به «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور قانون «الزام دولت به تعلیق همکاری با سازمان (آژانس) بین المللی انرژی اتمی» را برای اجرا ابلاغ کرد.

طبق مصوبه مجلس در قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با توجه به نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران توسط رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا نسبت به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشور و به مخاطره افتادن منافع عالیه جمهوری اسلامی ایران، مستنداً به ماده ۶۰ عهدنامه ۱۹۶۹ وین در خصوص معاهدات، دولت مکلف است بلافاصله پس از تصویب این قانون هرگونه همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی بر اساس پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای و پادمان مبتنی بر آن را تا حصول شروط مقرر دراین مصوبه به حالت تعلیق درآورد.

برچسب ها: امانوئل ماکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر