کد خبر: ۶۳۴۹۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲

ساعت کار جدید بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه

​با بازگشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی به قبل از شرایط بحرانی، ساعت کاری بانک‌ها نیز از شنبه ۷ تیرماه مانند قبل از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود.
ساعت کار جدید بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه

مخاطب ۲۴- طبق اعلام رئیس سازمان اداری و استخدامی؛ باتوجه به شرایط کشور، ساعات کاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، از روز شنبه هفتم تیر، به روال قبل برمی‌گردد، بر همین اساس نیز ساعات کاری بانک‌ها از شنبه طبق روال قبل خواهد بود؛ طبق اعلام شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی، ساعت کاری بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه مطابق روال گذشته خواهد بود.

بدین ترتیب ساعت کاری بانک‌ها برای کارکنان بانک‌ها ساعت ۶ الی ۱۳ و برای مشتریان ۶:۳۰ الی ۱۲:۳۰ خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تمیزکننده‌هایی که نباید بخرید و مصرف کنید تمیزکننده‌هایی که نباید بخرید و مصرف کنید
روابط عمومی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت ضمن اعلام شناسایی چند محصول غیرمجاز، نسبت به مصرف آن‌ها هشدار داد و تاکید کرد که این محصولات بدون طی مراحل قانونی و ثبت ارزیابی کیفی در سطح بازار توزیع شده است و مصرف آن‌ها می‌تواند سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند.
هشدار گروه ویژه اقدام مالی در مورد رمزارز‌ها هشدار گروه ویژه اقدام مالی در مورد رمزارز‌ها
سازمان دیده‌بان جرایم مالی جهانیT از کشورها خواست تا اقدامات قوی‌تری برای مبارزه با امور مالی غیرقانونی در حوزه رمزارزها انجام دهند و هشدار داد که شکاف‌های موجود در مقررات می‌تواند پیامدهای جهانی به دنبال داشته باشد.
فیلم+ صحبت‌های مهم شهید حاجی زاده در مورد نحوه شنود مقامات کشور فیلم+ صحبت‌های مهم شهید حاجی زاده در مورد نحوه شنود مقامات کشور
سردار شهید حاجی زاده در سخنانی که به تازگی منتشر شده است، درباره شنود تلفن های همراه به فرماندهان و مسئولان اخطار می دهد.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
شیوه خروج عباس عراقچی از کشور در میانه جنگ به زبان خودش + فیلم شیوه خروج عباس عراقچی از کشور در میانه جنگ به زبان خودش + فیلم
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در گفت‌وگوی زنده‌ای با برنامه «گفتگوی ویژه خبری» با اشاره به جزئیات سفر اخیر خود برای دیدار با مقامات اروپایی در ژنو، شیوه خروج خود از کشور را تشریح کرد
زیدآبادی از جنگ چه گفت؟ زیدآبادی از جنگ چه گفت؟
زیدآبادی نوشت: پیامد‌های سیاسی جنگ ۱۲ روزه، محیرالعقول خواهد بود. صف‌بندی‌های تازه، به صورتی بی‌سابقه آغاز خواهد شد و سرنوشت ایران را رقم خواهد زد.
مکرون از کدام عمل ایران ناراحت شده است؟ مکرون از کدام عمل ایران ناراحت شده است؟
رئیس‌جمهور فرانسه خروج ایران از ان‌پی‌تی را بدترین سناریو خواند و گفت: «پیامد این اقدام خروج ایران از پیمان منع گسترش اتمی و در نهایت، انحراف و تضعیف جمعی خواهد بود.»
برگزیده
توان صنعت بیمه کشور در اندازه پرداخت تمام خسارت‌های جنگ می‌باشد؟ توان صنعت بیمه کشور در اندازه پرداخت تمام خسارت‌های جنگ می‌باشد؟
پس از گذشت ١٢ روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور گزاره‌ای که آرام آرام خود را به عنوان یک گفتمان عام بر جامعه تحمیل می‌کند این است که میزان خسارت‌ها چقدر است؟ و خسارت‌ها چگونه جبران می‌شود در همین زمینه یک مقام مسؤول در بیمه مرکزی عنوان کرد که صنعت بیمه کشور در تلاش است تا با توسعه پوشش‌های جدید در راستای همراهی با حاکمیت و همدلی با مردم، برخی از خسارات را در حد توان خود جبران کند.
ساعت کار جدید بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه ساعت کار جدید بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه
​با بازگشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی به قبل از شرایط بحرانی، ساعت کاری بانک‌ها نیز از شنبه ۷ تیرماه مانند قبل از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود.
فعلا بلیت هواپیما نمی‌فروشیم! فعلا بلیت هواپیما نمی‌فروشیم!
سخنگوی وزارت راه با بیان اینکه هیچ فروش بلیتی تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود، نسبت به فروش بلیت هواپیما توسط سایت‌های غیرمجاز هشدار داد.
صفحه خبر بالای تصاویر