کد خبر: ۶۳۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۷

آقای ویتکاف ایران واقعا آماده توافق است؟

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه گفت: «امیدوارم به یک توافق صلح جامع با ایران دست پیدا کنیم. به‌نظر من، ایران آماده است.»
آقای ویتکاف ایران واقعا آماده توافق است؟

مخاطب ۲۴- «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، شامگاه چهارشنبه گفت: «امیدوارم به یک توافق صلح جامع با ایران دست پیدا کنیم. به‌نظر من، ایران آماده است.»

بیشتر بخوانید

او در ادامه افزود: «برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران نباید برنامه غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد. این یکی از خطوط قرمز است.»

ویتکاف همچنین ادعا کرد: «ما فکر می‌کنیم که اعلامیه‌های مهمی در مورد کشور‌هایی که به پیمان ابراهیم خواهند پیوست خواهیم داشت.»

اظهارات او درحالی است که پیش از این ترامپ در نشست خبری خود در لاهه، ادعا کرد: «هفته آینده با ایرانیان دیدار خواهیم کرد. برنامه هسته‌ای ایران نابود شد. به توافق با ایران نیازی نداریم.»

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا که در کنار ترامپ حضور داشت، در ادامه گفت: «آمریکا خواستار روابط صلح آمیز با همه کشورهاست. ایران باید مستقیم با آمریکا مذاکره کند. ترامپ خواستار صلح است.»

ترامپ در ادامه دوباره تکرار کرد: «هفته آینده با ایرانیان دیدار می‌کنیم. شاید با ایرانیان توافقی امضا کنیم، اما برای من اهمیتی ندارد و فکر نمی‌کنم ضروری باشد. آنها جنگ داشتند، جنگیدند و به جهان بازگشتند. اهمیتی ندارد که توافق کنیم یا نه. تنها مسئله مهم برای من برنامه هسته‌ای ایران بود و اکنون آن را نابود کردیم.»

برچسب ها: استیو ویتکاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر