کد خبر: ۶۳۴۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲

گول آتش بس را نخوریم اسراییل اطمینان کردنی نیست!

«وقتش است که آقای رئیس جمهور از مردم قدردانی کند. چه آنها که به او رای دادند و چه به رقیبش رای دادند و چه اصلا در انتخابات شرکت نکردند. او رئیس جمهور کشوری است که مردم بزرگی دارد و باید قدرشان دانسته شود.»
گول آتش بس را نخوریم اسراییل اطمینان کردنی نیست!

مخاطب ۲۴- محمد مهاجری در یادداشتی نوشت: تجربه دههاساله می‌گوید اسرائیل نه به قرارداد‌های بین المللی و منطقه‌ای که حتی به قول و قرار‌های خودش وفادار نیست. عقل می‌گوید نباید ذره‌ای به او اعتماد داشت و پذیرش آتش بس از جانب او را جدی گرفت.

بیشتر بخوانید

ما در جنگ ۱۱ روزه اخیر شاهد شهادت صد‌ها هموطن شجاع و مظلوم خود بوده‌ایم که بسیاری از آنها کودکان و زنان هستند. اکنون ماتم دار آنهاییم. همچنین به سوک دانشمندان و سرداران بزرگی نشسته‌ایم که هریک از آنها سرمایه‌های ملی بودند. روح‌شان شاد و نام‌شان بر تارک تاریخ ایران زمین پاینده باد.

جنگ و ویرانی و قربانی دادن تلخ است، اما تلخ‌تر از آن، رفتار و گفتار و پندار وطن فروشانی است که در این ۱۱ روز در نهایت خاک بر سری، طرف جنایتکار ایستادند و برایش هورا کشیدند؛ و دریغ از یک ابراز همدردی با هزاران خانواده‌ای که داغدار شدند.

اما یک شیرینی بزرگ بخشی از تلخی‌ها را پوشاند. این بار دست خدا از آستین ملتی درآمد که حس وطن دوستی‌اش و شعار «جانم فدای ایران» ش، اشک شوق را بر دیدگان جاری می‌کرد.

طرفدار و منتقد نظام، بازداشتی ۸۸ و آسیب دیده ۱۴۰۱ همان احساسی را به «ایران» نشان می‌داد که جانباز دوران دفاع مقدس و خانواده شهید. بی‌حجاب همانطور توییت می‌زد که بانوی محجبه. افراد متفاوتی در خیابان‌ها به کمک می‌آمدند که نه ظاهرشان و نه باطن‌شان به یکدیگر شباهت نداشت…

هنور، اما باید هشیار بود. نخاله‌های اسرائیل هنوز کف خیابان و کوچه‌اند. همان‌ها که ترور می‌کنند، همان‌ها که جاسوسی می‌کنند و خبر به آن طرف می‌فرستند، همان‌ها که عامل جنگ روانی‌اند، همان‌ها که پهپاد جابجا می‌کنند، همان‌ها که شایعه می‌سازند و خبر جعل می‌کنند.

الان وقتش رسیده که جمعشان کنیم تا دیگر روزی دوباره گزیده نشویم. الان جای گله‌گذاری نیست، فقط اشاره کنیم که آنها که باید حواسشان جمع می‌بود غفلت گرفتند و حتی سوراخ دعا را گم کردند و جاسوسان دشمن از همین اشتباهات نهایت بهره را بردند. بگذریم همین اشاره کافی است.

وقتش است که آقای رئیس جمهور از مردم قدردانی کند. چه آنها که به او رای دادند و چه به رقیبش رای دادند و چه اصلا در انتخابات شرکت نکردند. او رئیس جمهور کشوری است که مردم بزرگی دارد و باید قدرشان دانسته شود.

انصافا دولت در این چند روز پای کار ملت بود. دستمریزاد. نان و ارزاق و سوخت هرچند سخت، اما رسید. مردم هم صبوری کردند. دست کارمندان و دست اندرکاران وزارتخانه‌های نفت و جهاد درد نکند. ممنون آقای وزیر جهاد. سپاسگزار آقای وزیر نفت.

سربازان و درجه داران و افسران و فرماندهان پدافند نیرو‌های مسلح در ارتش و سپاه و جان برکفان هوافضا (که موشک هاشان امان صهیونیست‌ها را برید) با جانفشانی و اهدای شهید، در برابر دشمن ایستادند. آنها حق بزرگی بر همه ما دارند. به شهیدانشان که تاج سر مایند درود می‌فرستیم و دست همه رزمندگان مدافع وطن را می‌بوسیم.

برچسب ها: محمد مهاجری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.