کد خبر: ۶۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶

دیدار مدیر عامل پست بانک ایران از شعبه پیام کرمانشاه

گزارش بازدیدها و دیدارهای دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران و هیات همراه در سفر به استان کرمانشاه ، در روز پنجشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۱ ، به شرح ذیل ارائه می شود:
دیدار مدیر عامل پست بانک ایران از شعبه پیام کرمانشاه

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران _ دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران به همراه شهنام زندیه رییس اداره کل آمار و بودجه، فاتح ملائی مدیر شعب پست بانک کرمانشاه و فیروز رحیمی معاون اداره کل روابط عمومی از شعبه پیام کرمانشاه بازدید کردند.

دیدار مدیر عامل پست بانک ایران از شعبه پیام کرمانشاه

در این بازدید که صبح روز پنجشنبه ۹ تیر ماه انجام شد، دکتر شیری به بررسی پرونده‌های تسهیلاتی، دستگاه‌های خود پرداز، باجه‌های بانکی روستایی و منابع شعبه پرداخت.

در ادامه مدیر عامل بانک و هیات همراه در نشست صمیمی با رییس، معاون و کارکنان شعبه به بررسی مسائل و مشکلات و نحوه ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات پرداختند و دکتر شیری رهنمود‌های لازم را ارائه کرد.


دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران به همراه شهنام زندیه رییس اداره کل آمار و بودجه، فاتح ملائی مدیر شعب پست بانک کرمانشاه و فیروز رحیمی معاون اداره کل روابط عمومی از باجه بانکی کرناچی کرمانشاه بازدید کردند.

در این بازدید که صبح روز پنجشنبه ۹ تیر ماه انجام شد، دکتر شیری به بررسی پرونده‌های تسهیلاتی، دستگاه‌های خود پرداز، باجه‌های بانکی روستایی و منابع باجه پرداخت.

در ادامه مدیر عامل بانک و هیات همراه در نشست با مسئول باجه به بررسی مسائل و مشکلات و نحوه ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات پرداختند و دکتر شیری رهنمود‌های لازم را ارائه کرد.

دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران به همراه شهنام زندیه رییس اداره کل آمار و بودجه، فاتح ملائی مدیر شعب پست بانک کرمانشاه و فیروز رحیمی معاون اداره کل روابط عمومی، در ادامه سفر به استان کرمانشاه، از کارخانه نوآوری استان، ضمن گفتگو با مدیران آن؛ ازطرح‌ها و پروژه‌ها و بخش‌های آموزشی و تحقیق و توسعه‌ای آن بازدید کردند.

در این بازدید که صبح روز پنجشنبه ۹ تیر ماه انجام شد، هیات بانک، از طرح تسهیلاتی اعطایی پست بانک در بخش تجهیزات آموزشی، شتاب دهنده تیک، شتاب دهنده نیروی غرب، خانه خلاقیت و نو آوری و گلخانه هوشمند کارخانه مذکور بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، نوآوری‌ها و برنامه‌های آن قرار گرفتند.

دکتر شیری مدیر عامل پست بانک ایران به همراه شهنام زندیه رییس اداره کل آمار و بودجه، قزلباش رییس اداره کل امور شعب، مهدوی رییس اداره کل نظارت و بررسی طرح‌ها، نصیری رییس اداره کل تامین و نظارت نرم افزار‌ها، فاتح ملائی مدیر شعب پست بانک کرمانشاه و رحیمی معاون اداره کل روابط عمومی، در ادامه سفر به استان کرمانشاه، از شعبه آزادی و ادارات ستادی مدیریت شعب کرمانشاه کردند.

در این بازدید دکتر شیری با رییس و کارکنان شعبه آزادی گفتگو و نسبت به بررسی وضعیت ارائه خدمات، نحوه تشکیل پرونده تسهیلات اعطایی و از جمله فرزند آوری، نرم افزار وصول مطالبات طراحی شده استان و مسائل و مشکلات مطروحه پرداخت.

همچنین حضور در محل صندوق امانات استان و بررسی نحوه اشتراک پذیری آن و بخش‌های مختلف واحد‌های ستادی و اطلاع از نحوه انجام وظایف و استقرار آن‌ها از دیگر اقدامات سفر مذکور بود.

گفتنی است، این بازدید روز پنجشنبه ۹ تیر ماه انجام شد.

در ادامه سفر استانی مدیر عامل پست بانک ایران و هیات همراه به استان کرمانشاه، جلسه شورای اداری مدیریت استان به ریاست دکتر شیری، روز پنجشنبه ۹ تیرماه برگزار شد.

در این جلسه که روسای شعب و مسئولان ادارات ستادی استان حضور داشتند، ملائی مدیر شعب استان به ارائه اهم موضوعات و نقطه نظرات مجموعه استان در زمینه بهبود و ارتقاء عملکرد پرداخت.

در ادامه قزلباش رییس اداره کل امور شعب، گزارش عملکرد استان کرمانشاه در شاخص‌های مختلف را ارائه کرد و سپس مهدوی رییس اداره کل نظارت و بررسی طرح‌ها، نصیری رییس اداره کل تامین و نظارت بر نرم افزار‌ها و زندیه رییس اداره کل آمار و بودجه پاسخ‌های لازم g به موارد مطرح شده در جلسه را ارائه کردند.

در این جلسه هریک از روسای شعب و مسئولان ستادی استان به طرح دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

در پایان جلسه دکتر شیری در جمع بندی نهایی؛ رهنمود‌های لازم را در خصوص استفاده از ظرفیت‌های بالقوه طبیعی و ایجادی استان، نگاه استراتژیک به توسعه خدمات باجه‌ها، ارتقاء کمی و کیفی عملکرد استان، توجه ویژه به معیشت کارکنان متناسب با عملکرد، استفاده مناسب از ظرفیت مقررات و تفویض اختیارات ابلاغی به شعب و تاکید بر اهمیت و اولویت تجهیز و رفع موانع و نیاز‌های نرم افزاری و سخت افزاری شعب و استان‌ها ارائه کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر