کد خبر: ۶۳۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱

یازدهمین روز از عملیات «وعده صادق ۳»؛ پرتاب ده‌ها پهپاد ارتش به سرزمین‌های اشغالی

اخبار و جزییات و واکنش‌های مربوط به یازدهمین روز از عملیات «وعده صادق۳» علیه رژیم صهیونیستی در پی حملات جنایتکارانه این رژیم به نقاطی از کشورمان را می‌توانید در این گزارش مرور کنید.
یازدهمین روز از عملیات «وعده صادق ۳»؛ پرتاب ده‌ها پهپاد ارتش به سرزمین‌های اشغالی

مخاطب ۲۴- بامداد امروز، دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴، موج حملات موشکی مربوط به رزمندگان یمنی علیه اهدافی در سرزمین‌های اشغالی انجام شد و آژیر خطر در تل آویو به صدا درآمده و رژیم صهیونیستی به ساکنان سرزمین‌های اشغالی هشدار داده است که به پناهگاه‌ها بروند.

بیشتر بخوانید

*از حدود ساعت ۲ بامداد سیستم پدافند هوایی در تهران با هواگرد‌های دشمن درگیر و موفق به رهگیری و ردگیری آنها شد.

*همچنین با آتش شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، یک فروند پهپاد مسلح هرمس ۹۰۰ نیروی هوایی رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان استان مرکزی پیش از انجام عملیات با آتش سامانه‌های پدافند هوایی بومی سپاه پاسداران ساقط شد.

*از بامداد امروز مراحل نهم و دهم حمله پهپادی، با پرتاب ده‌ها فروند پهپاد از انواع پهپاد‌های انهدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران با سر جنگی ضد استحکامات، به سمت سرزمین‌های اشغالی انجام شد و اطلاعات واصله حاکی از اصابت اغلب پهپاد‌ها به اهداف مورد نظر بوده است.

*پیش از ظهر امروز هم موج بیست و یکم عملیات وعده صادق ۳ علیه علیه اهداف نظامی و مراکز پشتیبانی نظامی از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی و مرکز آن حیفا و تل آویو آغاز شد.

این حملات با عملیات ترکیبی موشکی پهپادی با استفاده از موشک‌های سوخت جامد و مایع و بهره‌گیری از تاکتیک‌های ویژه عبور از لایه‌های سپر دفاع هوایی رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

*سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ارتباط تصویری از قرارگاه مرکزی ذوالفقار با فرماندهان عالی‌رتبه ارتش مستقر در مناطق مختلف، با بیان این‌که «ما برای پیروزی خواهیم جنگید»، گفت: ما شهادت را فیضی بزرگ می‌دانیم، اما الان برای پیروزی می‌جنگیم. از فرماندهان و آحاد رزمندگان عزیز می‌خواهم با خلاقیت، ابتکار، قدرت و عقلانیت، طرح‌های ابلاغی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) و قرارگاه عملیاتی ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران را اجرایی کنند و مطمئن باشند که موجب افتخار ملت ایران و فرماندهی معظم کل قوا هستند و ان‌شاءالله نصرت الهی شامل حالمان شده و پیروزی حاصل خواهد شد و این وعده قطعی خداوند متعال است.

*قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در اطلاعیه‌ای با محکومیت تجاوز آمریکا و نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: رزمندگان اسلام، در پاسخ به این جنایت، با عملیات‌هایی قدرتمند و هدفمند، عواقبی سنگین، پشیمان‌کننده و غیرقابل پیش‌بینی برای آمریکا رقم خواهند زد.

*امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی با اشاره به تجاوز آمریکا علیه ایران عنوان کرد: آمریکای جنایتکار با نقض حاکمیت ایران اسلامی دست رزمندگان اسلام در نیرو‌های مسلح را برای هرگونه اقدامی علیه منافع و ارتش خود باز کرد.

*محسن رضایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هرکسی از نجابت ملت ایران و خویشتن‌داری نظام سوءاستفاده کند، بنیادش ویران خواهد شد. ترامپ می‌خواست نتانیاهو را نجات دهد؛ اما اکنون باید خود و سربازانش را نجات دهد.

*بنابر اعلام روابط عمومی ارتش، در پی مقابله با حمله پهپادی رژیم منحوس و متجاوز صهیونی به منطقه نفت شهر، سرتیپ دوم علی حسین محمدی فرمانده تیپ تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه ابوذر به همراه سرهنگ مهدی شریفی، سرگرد سعید رنجبر، سروان میلاد اعظمی، سرباز امیر حسین قاسمی و سرباز سلمان ململی که در دفاع از مرز‌های غربی کشور تا آخرین نفس ایستادگی کردند به مقام شهادت نایل آمدند.

*دکتر منصور عسگری؛ استاد و هیات علمی رشته فیزیک در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، در پی حمله وحشیانه روز بیست و سوم خرداد ماه صهیونیست‌ها به همراه خانواده گرامی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به همسنگران دانشمند شهیدش پیوست.

***

*رئیس جمهور شامگاه یکشبنه، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از تعدادی از مجروحان جنایات رژیم صهیونیستی، در گفت‌و‌گو با مسئولان بیمارستان، از روند درمان آنها مطلع شد.

*مسعود پزشکیان همچنین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد:ما این راه را با هم می‌رویم؛ ما ‎ایران را با هم حفظ می‌کنیم؛ و ما به جهانیان نشان خواهیم داد که این ملت بزرگ، ‎شکست ناپذیر است. با هم بودنمان پیروزی‌ست…

*رئیس جمهور کشورمان در گفت‌وگویی تلفنی با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه هم در واکنش به درخواست همتای فرانسوی خود مبنی بر خویشتنداری ایران در برابر تجاوز نظامی آمریکا، گفت: آمریکا به ما حمله کرده است؛ اگر شما در چنین شرایطی بودید، چه می‌کردید؟ طبیعتاً آنها باید پاسخ تجاوز خود را دریافت کنند.

*پزشکیان در تماس‌های تلفنی جداگانه با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند گفت‌و‌گو کرد که می‌توانید در لینک‌های زیر پیگیری کنید.

تا آخر خواهیم ایستاد و دشمن را پشیمان می‌کنیم

حق دفاع از ملت و تمامیت ارضی کشور را برای خود محفوظ می‌دانیم

*درپی طرح شایعات رسانه‌ای در زمینه استعفای رئیس‌جمهوری، رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت ضمن تکذیب این شایعات تاکید کرد: دشمنان ایران با فوتوشاپ برای خود دستاوردسازی و نامه‌های جعلی تولید می‌کند، اما به چشم‌کوری بدخواهان، ‎دولت کنار مردم است.

*معاون اول رئیس جمهوردر گفت‌و‌گو با ایسنا، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و حامیانش در مواجهه با ملت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند، گفت: انسجام ملی همیشه رمز پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان بوده است.

*سخنگوی دولت با بیان اینکه رفتار مدعیان حقوق بین‌الملل خفت‌بار است، چراکه ترس از رژیم جعلی و آمریکا را نشان می‌دهد، افزود: ایران نمی‌تواند در مورد حاکمیت و استقلال خود سازش به خرج دهد. دشمنان این مسئله را بهتر از دوستان می‌دانند.

*فاطمه مهاجرانی با بیان این که «هدف اصلی حملات رژیم صهیونیستی، ایران و مردم ایران است؟» گفت: این حملات معنایی جز شلیک به صلح، زندگی، خانواده و علم ندارد و هر حرفی جز این که می‌گویند دروغ است.

*وزیر امور خارجه، درنامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل متحد و شورای امنیت پیرامون شرارت ایالات متحده آمریکا علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان گفت: بی‌عملی سازمان ملل و شورای امنیت نه‌تنها بحران به وجود امده در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را تشدید خواهد کرد، بلکه موجب وخامت بیشتر امنیت جهانی خواهد شد.

*سید عباس عراقچی همچنین شامگاه یکشنبه و به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ارشد روسیه وارد مسکو شد.

*وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی، از تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا در سازمان جمع آوری اموال تملیکی و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

*وزیر دادگستری در نشست هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار همزمان با هفته قوه قضاییه گفت: از مردم عزیز می‌خواهیم با توجه به شرایط جنگی، با آرامش، بدون عجله و به مقدار نیاز خرید کنند و خیالشان راحت باشد چرا که هر چه می‌خواهند در بازار هست.

امین حسین رحیمی بر ضرورت هم‌افزایی و تلاش ویژه دستگاه‌های اجرایی در ایجاد و حفظ امنیت غذایی پایدار تاکید کرد و افزود: اگرچه در روز اول بخاطر غافلگیری که اتفاق افتاد، شوکه شدیم، اما در حال حاضر ثبات خوبی در بازار ایجاد شده است.

*وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌ها در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: برگزاری آزمون‌های مجازی به هیچ عنوان جایز نیست.

***

*حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین با صدور پیامی تجاوز اخیرآمریکا به تمامیت ارضی ایران را محکوم و تاکید کرد: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است؛ متجاوزان پیش از تخریب بنیان‌های دفاعی و اقتصادی و صنعتی درصدد تضعیف و تسخیر ذهن و روان و افکارجمعی بوده و هستند که با لطف خداوند و قدرت فهم و زمانه شناسی مردم ناکام مانده‌اند.

*علی شمخانی مشاور سیاسی رهبری انقلاب در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:حتی با فرض نابودی کامل سایت‌ها، بازی تمام نمی‌شود؛ چون مواد غنی‌شده، ‎دانش بومی و ‎اراده سیاسی پابرجاست. اینک ابتکار عمل سیاسی و عملیاتی با حق ‎دفاع مشروع در دستان طرفی است که هم بازی هوشمندانه را بلد است و هم از شلیک کور اجتناب می‌کند. شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت!

*بنابر اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، «محمدامین مهدوی شایسته»، فرزند احمد به جرم همکاری اطلاعاتی به نفع رژیم صهیونیستی پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

بر اساس مستندات پرونده، نامبرده سرشبکه یک تیم سایبری وابسته به موساد بوده که همکاری آگاهانه‌ای با سرویس تروریستی-اطلاعاتی رژیم صهیونیستی داشته است. این شبکه سایبری ضد ایرانی وابسته به موساد در بستر فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های خارجی فعالیت خود را زیر نظر افسران سرویس صهیونیستی انجام می‌دادند.

*شورای نگهبان در پی حمله آشکار آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی به تمامیت ارضی کشورمان و مراکز صلح‌آمیز هسته‌ای در فردو، نطنز و اصفهان، بیانیه‌ای صادر کرد و با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها باید بدانند با این عمل ننگینی که مرتکب شدند، راه فراری ندارند، افزود: بدون شک جبهه حق، نیرو‌های مسلح و ملت بزرگ ایران با ایستادگی و رشادت پیروز نهایی این میدان خواهند بود و دشمنان زبون و پلید با شکست و سرافکندگی از این جنگ خارج خواهند شد.»

***

*سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون با حضور معاونان ارشد سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه گفت: در این جلسه مقامات کشورمان تاکید کردند فعالیت هسته‌ای با این حمله متوقف نخواهد شد.

*روح الله متفکر آزاد عضو هیات رئیسه مجلس در برنامه‌ای تلویزیونی از اعلام وصول شدن طرحی مبنی بر تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

برچسب ها: حملات موشکی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟ دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟
شایعه شده که خانواده اسماعیل کارتال مخالف بازگشت او به ایران هستند.
شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود
همایش شیرخوارگان حسینی، فردا جمعه ۶ تیرمان همزمان با اولین جمعه ماه محرم، در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟ لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟
تارنمای خبری البیان در گزارشی به بررسی ارزشمندترین بازیکنان لیگ فوتبال امارات پرداخت.
پسر کارتال سرخ پوش شد؟ پسر کارتال سرخ پوش شد؟
احتمال حضور یک ترک دیگر در پرسپولیس!
طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد
شهروندان در صورت ورود به محدوده طرح ترافیک تا دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴- هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.
برگزیده
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
دیگر علاقه‌ای به گفت‌و‌گو با آمریکایی‌ها ندارید؟ دیگر علاقه‌ای به گفت‌و‌گو با آمریکایی‌ها ندارید؟
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران تحت معاهده ان پی تی، طبق ماده ۴ این معاهده، حق کامل دارد از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز استفاده کند و ایران مصمم است این حق را تحت هر شرایطی حفظ کند.
صفحه خبر بالای تصاویر