کد خبر: ۶۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶

جنایات آمریکا در حق زنان

رحیم‌پور ازغدی گفت: آمریکا با عنوان مدرنیته جنایاتی در حق زنان می کند که در تاریخ بشر سابقه ندارد ... بیشترین افسردگی، تجاوز به زنان و کودکان و... در اروپا انجام می‌شود.
جنایات آمریکا در حق زنان

به گزارش مخاطب۲۴ _ همایش افشای حقوق بشر آمریکایی با همت موسسه صیانت از حقوق زنان و با حضور کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر برگزار شد.

جنایات آمریکا در حق زنان

در این همایش حسن رحیم‌پور ارغدی گفت: زن جزئی از دکور صحنه برای آمریکا است. مسئولان و وزیر امور خارجه آمریکا هر ساله باید به رژیم صهیونیستی بروند و گزارش دهند.

 

وی با بیان اینکه کشف امریکا همانند این است که من منزل شما را کشف کنم و در آن ساکن شوم، افزود: همچنان برده داری در آمریکا وجود دارد و سالانه حدود هزار سیاه پوست در خیابان توسط پلیس کشته و صد‌ها سیاه پوست ناپدید می‌شوند.

رحیم پور با اشاره به جعل تاریخ علم توسط امریکا گفت: آمریکای‌ها به دنبال تحقیر ملت‌ها هستند، اینکه هر ساله ملت‌ها با ارائه گزارش بگویند ما وحشی نیستیم و بخشی از حقوق بشر تعریف شده توسط آمریکا را رعایت می‌کنیم، تحقر ملت‌ها توسط آمریکا است.

وی با اشاره به جنگ‌های جهانی بیان کرد: این جنگ، جنگ گرگ‌ها بود و جهانی نبود، جنگ بین کشور‌های اروپایی بود که هزینه آن را جهان پرداخت کرد. آمریکا کمترین تلفات را در جنگ جهانی دوم داد و در اواخر جنگ ورود کرد.

وی گفت: اروپا قاره خون و سرخ است که طی ۲۰۰ سال گذشته بشریت را غارت می‌کند. در ۲۰۰ سال اخیر جنگ قدرت بین انگلیس، فرانسه، آلمان و روسیه است.

وی با اشاره به تبعیض نژادی در آمریکا بیان کرد: سیاه پوست‌ها حق ورود به اتوبوس‌ها را نداشتند، پس از اجازه ورود به آن، حق تقدم نشستن با سفید پوستان بود.

رحیم پور با بیان این پرسش که چرا آمریکا جرات حمله نظامی به ایران را ندارد، اظهار کرد: پس از ۲۰۰ سال، ایران به عنوان اولین کشور در آسیا، آمریکا را از کشورش بیرون کرد و طی چهار دهه اخیر آمریکا جرات نکرد همانند عراق و افغانستان به ایران حمله کند، زیرا امریکا قدرت لازم برای مبارزه با ایران را ندارد.

وی با اشاره به اینکه آمریکا ۱۸ سال مذاکره غیرمستقیم و از زمان برجام تا کنون مذاکره مستقیم با ایران داشت، گفت: آمریکا و اروپا اهل مذاکره نیستند، بلکه اهل دستور دادن هستند. ایران آن‌ها را مجبور کرده است که پای میز مذاکرده بنشینند. رهبر معظم انقلاب فرمودند جنتلمن‌های پای میز مذاکره همان تروریسم‌های فرودگاه بغداد هستند.

رحیم پور خاطرنشان کرد: ما درسطح بین الملل باید تناقض‌های مبانی حقوق بشر غربی را افشا کنیم، ارتداد و کفر، خودکشی، همجنس گرایی جزئی از حقوق بشر آمریکایی است، اما حجاب، پوشش، حیا و... ممنوع است!

وی گفت: سینمای غرب برمبنای ایدئولوژی است، عروسک باربی توسط پنتاگون ساخته شد تا دختر خوشگل و چشم سبز آمریکایی را الگوی دختران جهان کرده است، جهان به دنبال زنان حرکت می‌کند، اگر مادر و همسر به فساد کشیده شوند، این جامعه و جهان است که به فساد کشیده می‌شود.

رحیم پور بیان کرد: آمریکا با عنوان مدرنیته جنایاتی در حق زنان می‌کند که در تاریخ بشر سابقه ندارد.

جنایات آمریکا در حق زنان

وی با اشاره به اینکه شعار آمریکا این بود که قانونی وجود ندارد، قانون آن است که ما می‌گویم و اجرا می‌کنیم، گفت: آمریکایی‌ها به دهان برده‌های سیاه پوش دهان بند آهنی می‌بستند و در آن زمان مدعی بودند که می‌خواهند سیاه پوستان را مسیحی کنند! آمریکا و غرب از ریشه با توهین و نقض حقوق بشر شکل گرفته است.

رحیم پور گفت: شورای امنیت، شورای ناامنی در جهان است، هر کسی بمب اتم دارد، حق وتو دارد. علت حساسیت آمریکا و غرب به بمب اتم این است که اگر انحصار بمب اتم شکسته شود، نظام جهان بهم خواهد ریخت.

وی گفت: عکس‌های زندان ابوغریب با دو هدف تهدید و تحقیر منتشر شده است، آمریکا با این اقدام به همه کشور‌های اسلامی تروریسم می‌گوید، اگر با ما مقابله کنید، تنها شما را نمی‌کشیم، بلکه تحت سخت‌ترین شکنجه‌ها تحقیر خواهیم کرد.

رحیم پور بیان کرد: جنایات اروپا و آمریکا باید افشا شود. کل کشور‌های اروپایی نمایشی هستند، در حالی که تحت سلطه چند کشور مشخص هستند. به طور مثال گفته می‌شود که سوئد کشوری مستقل است، اما این کشور در اختیار ۱۳ خانواده است که ۵ خانواده اصل هستند. هیچ اتفاقی در عرصه سیاست، اقتصاد و... این کشور رخ نخواهد داد مگر به اجازه این پنج خانواده که این پنج خانواده هم تحت سلطه آمریکا و انگلیس هستند.

وی ادامه داد: بیشترین افسردگی، تجاوز به زنان و کودکان و... در اروپا انجام می‌شود. در سال ۷۰ بر اساس آماری که منتشر شد صد هزار سلاح گرم در سطح دبیرستان‌های آمریکا جمع آوری شد و به دنبال گذاشتن گیت در ورودی مدارس بودند. ترامپ پس از گذشت سال‌ها اعلام کرد که باید اجازه دهیم معلمان نیز مصلح به مدرسه بروند.

گفتنی است محور‌های ششمین همایش افشای حقوق بشر آمریکایی شامل حقوق بشر آمریکایی و حق حیات، حقوق بشر آمریکایی و تروریسم، حقوق بشر آمریکایی و شکنجه، حقوق بشر آمریکایی و تحریم، حقوق بشر آمریکایی و کودکان و زنان، و حقوق بشر آمریکایی و حق آزادی بیان است.

در این همایش از برگزیدگان همایش افشای حقوق بشر آمریکایی و خانواده‌های شهدا تقدیر شد.

منبع: فارس 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد.
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
برگزیده
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر