کد خبر: ۶۳۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

وزیر انگلیسی: لندن پیش از حمله آمریکا به ایران مطلع شده بود

یک وزیر ارشد دولت بریتانیا اعلام کرد که دولت این کشور پیش از حملات هوایی آمریکا به ایران از این اقدام مطلع شده، اما هیچ‌گونه درخواستی برای استفاده از پایگاه مشترک «دیه‌گو گارسیا» یا مشارکت در عملیات دریافت نکرده است.
وزیر انگلیسی: لندن پیش از حمله آمریکا به ایران مطلع شده بود

مخاطب ۲۴- «جاناتان رینولدز»، وزیر ارشد دولت بریتانیا، روز یک‌شنبه اعلام کرد که لندن پیش از انجام حملات نظامی ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران در جریان این عملیات قرار گرفته بود، اما آمریکا هیچ درخواستی برای استفاده از پایگاه هوایی مشترک «دیه‌گو گارسیا» در اقیانوس هند ارائه نکرد.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد در جریان حملات شب گذشته، «مراکز اصلی هسته‌ای ایران را نابود کرده»، اقدامی که تنش‌های منطقه را بیش از پیش تشدید کرده است.

در مقابل، جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده است که به حملات آمریکا پاسخ خواهد داد و از تمامی گزینه‌ها برای دفاع از تمامیت ارضی خود بهره خواهد گرفت.

پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، کشور‌های غربی خواستار بازگشت ایران به مذاکره شده‌اند، حال آنکه مقامات ایرانی می‌گویند تهران هرگز مذاکره را متوقف نکرد و این آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند که با جنایات خود، به مذاکرات خیانت کردند.

برچسب ها: هسته ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچری اش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچری اش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر