کد خبر: ۶۳۳۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹

سوخت رایگان در ۵۰۰ جایگاه سی ان جی

یک مقام مسئول از عرضه سوخت سی ان جی رایگاه در ۵۰۰ جایگاه سی ان جی در سطح کشور خبر داد.
سوخت رایگان در ۵۰۰ جایگاه سی ان جی

مخاطب ۲۴- محسن جوهری، رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی CNG، اعلام کرد که در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از ۲۵۰۰ جایگاه عرضه CNG در کشور، یعنی حدود ۵۰۰ جایگاه، به پویش توزیع رایگان سوخت CNG پیوسته‌اند. این طرح با همکاری شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در استان‌هایی مانند اصفهان، زنجان و قزوین آغاز شده و انتظار می‌رود تعداد جایگاه‌های مشارکت‌کننده در روز‌های آینده افزایش یابد.

بیشتر بخوانید

جوهری اظهار داشت که این پویش با هدف کاهش صف‌های طولانی در پمپ‌بنزین‌ها و تشویق دارندگان خودرو‌های دوگانه‌سوز به استفاده از CNG راه‌اندازی شده است. وی افزود: «زیرساخت صنعت CNG با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت کشور ایجاد شده و این سوخت ملی در زمان بحران‌ها همیشه به کمک مدیریت مصرف بنزین آمده است.» با این حال، بی‌توجهی به این صنعت در سال‌های اخیر باعث کاهش سهم CNG در سبد سوخت خودرو‌ها به کمتر از ۲۰ درصد شده است.

رئیس انجمن CNG از افزایش مراجعه دارندگان خودرو‌های دوگانه‌سوز برای فعال‌سازی بخش گاز خودروهایشان در روز‌های اخیر خبر داد. او تأکید کرد که هرچه مصرف CNG افزایش یابد، فشار بر منابع بنزین کاهش یافته و مشکلات کشور در این حوزه کمتر خواهد شد.

برچسب ها: سوخت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر