کد خبر: ۶۳۲۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۱

بقایی: ما خواستار صلح هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سخنانی با تاکید بر دفاع مشروع کشورمان از ملت و سرزمین خود، بر ضرورت باز گذاشتن راه‌های دیپلماتیک جهت حل و فصل درگیری‌ها تاکید کرد.
بقایی: ما خواستار صلح هستیم

مخاطب ۲۴- «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت خارجه ایران در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره اظهار داشت: ما به صورت موثر از خودمان دفاع می‌کنیم، اما در‌های دیپلماتیک را نیز نخواهیم بست.

وی افزود: ما خواستار صلح هستیم و حضور دیپلماتیک ما در ژنو موید این عقیده ما است.

بیشتر بخوانید

بقایی ادامه داد: تهدید به ترور مقام معظم رهبری تاثیر مثبتی داشت و میزان حمایت ملت ایران از ایشان را به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به اعلام حمایت کشور‌ها از ایران در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی، افزود: ما از مواضع روسیه، چین، ترکیه و پاکستان تشکر می‌کنیم و این مواضع تعیین کننده و شفاف بودند.

بقایی همچنین گفت: امیدواریم تنش شکل گرفته تشدید نشود و ما همپیمانانی در تمامی زمینه‌ها داریم.

بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

درپی این سخنان مقام معظم رهبری نیرو‌های مسلح ایران روند پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی را با انجام حملات موشکی و پهپادی سنگین تحت عنوان عملیات «وعده صادق۳» در دستور کار قرار دادند و طی روز‌های گذشته و امروز ضربات سنگینی را به رژیم اشغالگر وارد کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟ دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟
شایعه شده که خانواده اسماعیل کارتال مخالف بازگشت او به ایران هستند.
شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود
همایش شیرخوارگان حسینی، فردا جمعه ۶ تیرمان همزمان با اولین جمعه ماه محرم، در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟ لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟
تارنمای خبری البیان در گزارشی به بررسی ارزشمندترین بازیکنان لیگ فوتبال امارات پرداخت.
پسر کارتال سرخ پوش شد؟ پسر کارتال سرخ پوش شد؟
احتمال حضور یک ترک دیگر در پرسپولیس!
طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد
شهروندان در صورت ورود به محدوده طرح ترافیک تا دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴- هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.
برگزیده
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
دیگر علاقه‌ای به گفت‌و‌گو با آمریکایی‌ها ندارید؟ دیگر علاقه‌ای به گفت‌و‌گو با آمریکایی‌ها ندارید؟
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران تحت معاهده ان پی تی، طبق ماده ۴ این معاهده، حق کامل دارد از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز استفاده کند و ایران مصمم است این حق را تحت هر شرایطی حفظ کند.
صفحه خبر بالای تصاویر