کد خبر: ۶۳۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۲

تخت روانچی: ما برای چیزی التماس نخواهیم کرد

معاون وزیر امور خارجه ایران در اظهاراتی تصریح کرد: ما برای چیزی التماس نخواهیم کرد، ما درحال دفاع از خودمان هستیم.
تخت روانچی: ما برای چیزی التماس نخواهیم کرد

مخاطب ۲۴- «مجید تخت‌روانچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی به تحولات جاری در خاورمیانه، جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران و تاثیرات آن روی مذاکرات ایران و آمریکا پرداخت.

بیشتر بخوانید

وی در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» تصریح کرد: «اگر آمریکا تصمیم به مداخله نظامی بگیرد، ایران چاره‌ای جز تلافی به نحوه‌ای که لازم می‌داند و علیه اهدافی که صلاح می‌داند نخواهد داشت. این شفاف است، ما درحال دفاع از خودمان هستیم.»

معاون وزیر امورخارجه ایران تصریح کرد: «از طرفی، با توجه به زمانبندی حمله اسرائیل، ایران به صداقت و نیت آمریکا شک دارد. ۲ روز پیش از شروع دور تازه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا این حمله صورت گرفت.»

وی افزود: «این حمله، خیانت به دیپلماسی است. این حمله خیانت به اعتماد ایران به آمریکاست. ما باید از شیوه رفتار آمریکایی‌ها انتقاد کنیم. آنها حق چنین کاری را ندارند.»

معاون وزیر خارجه ایران همچنین در پاسخ به ادعای مطرح شده از سوی نشریات آمریکایی و ادعا‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر ارسال پیامی از سوی ایران برای مذاکره تصریح کرد: «از زمان شروع شدن درگیری، ایران به آمریکا یا اسراییل پیامی برای از سر گرفته شدن مذاکرات هسته‌ای ارسال نکرده است.»

وی تأکید کرد: «ما به هیچ‌کس پیامی ارسال نکردیم. ما درحال دفاع از خودمان هستیم. باوجود تأکید همیشگی ایران روی دیپلماسی، ما نمی‌توانیم تحت فشار و تهدید مذاکره کنیم. ما نمی‌توانیم درحالی که مردم ایران روزانه آماج بمباران قرار می‌گیرند، مذاکره کنیم. ما برای چیزی التماس نخواهیم کرد، ما درحال دفاع از خودمان هستیم.»

تخت روانچی همچنین با اشاره به افزایش اتحاد ملی در کشور در پی جنایت رژیم صهیونیستی افزود: «اکنون جامعه ایرانی برای مقابله دربرابر تجاوز و دخالت خارجی در امور داخلی کشور بسیار متحدتر شده است.»

رژیم صهیونیستی در سحرگاه ۲۳ خرداد حمله متجاوزانه خود علیه تاسیسات هسته‌ای، نظامی و اماکن مسکونی ایران را آغاز کرد. طی این تجاوزگری که با نقض منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی انجام شده، تا کنون شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان به شهادت رسیده‌اند.

پاسخ نظامی کوبنده ایران به این تجاوز طی عملیات «وعده صادق ۳» در حال انجام شدن است و تا کنون اهداف معین نظامی و راهبردی این رژیم مورد اصابت قرار گرفته‌اند.

دولت آمریکا به اطلاع‌داشتن از این اقدام متجاوزانه و حمایت کامل از آن اذعان کرده است.

برچسب ها: مجید تخت روانچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران آماده بازسازی لبنان شد ایران آماده بازسازی لبنان شد
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با رئیس‌جمهور لبنان از آمادگی تهران برای کمک به بازسازی و تقویت روابط دوستانه با بیروت خبر داد.
قتل دختر ۷ ساله در شاهرود قتل دختر ۷ ساله در شاهرود
پلیس شاهرود اعلام کرد نامادری ۲۵ ساله در پی مشاجره لفظی، دختر هفت‌ساله خود را به قتل رسانده و پس از یک ماه به این جرم اعتراف کرده است.
اظهارات بی سابقه جاسوس موساد در پخش زنده اظهارات بی سابقه جاسوس موساد در پخش زنده
منشه امیر گفت مقامات اسرائیل از اینکه مردم ایران به خیابان‌ها نیامدند ناراضی‌اند و پیام نتانیاهو نیز با هدف تحریک افکار عمومی منتشر شده است.
رئیس مجلس لبنان: ایران همچنان دوست ما است رئیس مجلس لبنان: ایران همچنان دوست ما است
رئیس مجلس لبنان گفت حزب‌الله با وجود فشار‌ها یکی از احزاب اصلی کشور است و ایران نیز همواره دوست لبنان بوده و خواهد ماند.
حتی رهبری هم احتمال جنگ را نمی‌دادند حتی رهبری هم احتمال جنگ را نمی‌دادند
محسن هاشمی گفت در مقطعی، حتی رهبر انقلاب نیز وقوع جنگ را پیش‌بینی نمی‌کردند و معتقد بودند نه مذاکره‌ای انجام می‌شود و نه جنگی رخ خواهد داد.
رقابت بهرام افشاری و حامد بهداد برای تصاحب صدرنشینی در گیشه سینما رقابت بهرام افشاری و حامد بهداد برای تصاحب صدرنشینی در گیشه سینما
فروش سینما در هفته گذشته حدود شصت و یک میلیارد تومان و «مرد عینکی» با بازی بهرام افشاری، در صدر پرفروش‌ترین فیلم‌ها در گیشه‌ی سینما قرار دارد.
وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئت سوری: اسرائیل به دنبال بی‌ثباتی سوریه است وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئت سوری: اسرائیل به دنبال بی‌ثباتی سوریه است
وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئتی از سوریه، تل‌آویو را به تلاش برای تضعیف سوریه متهم کرد و بر لزوم توقف مداخلات خارجی و حمایت از ثبات این کشور تأکید کرد.
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل و آدم‌ربایی! تلاش‌های سرویس‌های اطلاعاتی ایران برای قتل و آدم‌ربایی!
دولت‌های آلبانی، آلمان، اتریش، بلژیک، کانادا، دانمارک، اسپانیا، ایالات متحده، فنلاند، فرانسه، هلند، انگلیس، سوئد و جمهوری چک شامگاه پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای مشترک مدعی شدند که با تهدید‌های فزاینده منتسب به نهاد‌های اطلاعاتی ایران در قلمرو خود مواجه شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر