کد خبر: ۶۳۲۲۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴

زمان واریز حقوق خرداد ماه بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته

طبق روال جاری، حقوق بازنشستگان کشوری در یکی از روز‌های پایانی خرداد به حساب‌ها واریز خواهد شد
زمان واریز حقوق خرداد ماه بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته

مخاطب ۲۴- مطابق رویه‌ای که در ماه‌های گذشته دنبال شده، حقوق بازنشستگان کشوری در یکی از روز‌های پایانی خردادماه، یعنی ۳۰ یا ۳۱ این ماه، به حساب‌ها واریز خواهد شد. (نکته: احتمالا حقوق بازنشستگان کشوری سی‌ام ماه واریز می‌شود)

بیشتر بخوانید

تکمیلی: براساس اعلام سخنگوی دولت، حقوق خرداد بازنشستگان مشابه اردیبهشت در موعد مقرر پرداخت می‌شود.

براساس اعلام سخنگوی دولت، حقوق خرداد بازنشستگان به موقع و مشابه اردیبهشت پرداخت خواهد شد.

معمولاً حقوق این بازنشستگان در روز‌های پایانی ماه واریز می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید
یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود
یک رسانه انگلیسی نوشته که باشگاه لیدز یونایتد امیدوار است که بتواند با پیشرفت در مذاکرات، مهدی طارمی را به خدمت بگیرد.
عبدالرضا داوری محکوم شد عبدالرضا داوری محکوم شد
عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق و ممنوعیت فعالیت در رسانه‌های اجتماعی محکوم شده است.
ترمز تینا را بکشید ترمز تینا را بکشید
سریال تاسیان و عملکرد کارگردان این فیلم را نقد کرد.
دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند
پژوهشگران دانمارکی دریافته‌اند افرادی که داغدار از دست دادن عزیزان خود هستند و سطح بالایی از غم و اندوه را به‌صورت مداوم تجربه می‌کنند، تا ۸۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ در دهه پس از این فقدان قرار دارند.
تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند! تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند!
از کار افتادن ناگهانی تلویزیون‌های هوشمند «اسنوا» و «دوو» در ایران، موجی از نگرانی و شایعات درباره هک یا بدهی‌های مالی شرکت ایرانی به شرکای چینی به‌راه انداخته است. گروه صنعتی انتخاب اعلام کرده مشکل فنی است و تا ۲۴ ساعت آینده حل خواهد شد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر