کد خبر: ۶۳۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳

اعلام آمادگی تشکل‌های فرزندان شاهد برای فتح قدس

تشکل‌های فرزندان شاهد کشور در بیانیه‌ای برای سربازی نایب امام زمان (عج) و فتح قدس شریف اعلام آمادگی کردند.
اعلام آمادگی تشکل‌های فرزندان شاهد برای فتح قدس

مخاطب ۲۴- در متن این بیانیه آمده است:‌ای امت سرافراز اسلام،‌ای ملت بیدار ایران،‌ای آزادگان جهان؛ دوباره قلب ما را آتش زدند؛ دوباره دستان خون‌آلود رژیم سفاک صهیونیستی به خون پاک سرداران مقاومت آغشته شد.

بیشتر بخوانید

این بیانیه می‌افزاید: ما فرزندان شهدا، وارثان غیرت و خون، امروز با ندای رسا اعلام می‌کنیم ما عزادار نیستیم! ما اشک‌هایمان را با آستین غیرت خشک می‌کنیم، بغض‌ها را در سینه فرو می‌بریم؛ چراکه امروز وقت گریه نیست، موسم عزاداری نیست؛ امروز موسم جهاد است، موسم قیام است، موسم انتقام الهی است!

در ادامه آمده است: رژیم منحوس صهیونیستی بداند:ما فرزندان همان شهیدانی هستیم که در جبهه‌های دفاع مقدس، در عملیات‌های والفجر و بیت‌المقدس و کربلای پنج، با دستان خالی و دل‌های لبریز از ایمان، طومار ارتش‌های تا دندان مسلح را درهم پیچیدند. امروز همان خون، در رگ‌های ما به جوشش افتاده است و آتش انتقام را شعله‌ور ساخته است.

تشکل‌های فرزندان کشور تصریح کرد: ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای هنوز امر به جهاد نداده‌اند؛ و ما، همچون سربازان آماده‌باش سپاه ولی‌عصر (عج)، منتظر یک اشاره‌ایم.

این بیانیه می‌افزاید:‌ای فرمانده اذن جهاد دهید تا فرزندان شهیدانت با عَلَم یا زهرا (س)، با پرچم سرخ یا حسین (ع)، با نعره‌های یا زینب (س)، راه قدس را از جغرافیای خون و حماسه بگشایند؛ و پرچم لااله‌الاالله را بر گنبد طلایی مسجدالاقصی به اهتزاز درآورند. ما آمده‌ایم! برای فتح، برای ظفر، برای نابودی کامل صهیون، برای انتقام خون شهیدان.

برچسب ها: رژیم صهیونیستی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت