کد خبر: ۶۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳

میزان مصرف زعفران در کشور کاهش یافته است

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به افزایش قیمت زعفران در ماه های اخیر، میزان مصرف زعفران ۷۰ درصد کاهش یافته است.
میزان مصرف زعفران در کشور کاهش یافته است

به گزارش مخاطب۲۴_ آقای غلامرضا میری گفت: قیمت کنونی هر کیلو زعفران دسته ۲۴ میلیون تومان، پوشال ۳۱ تا ۳۲ میلیون تومان، نگین ۳۲ تا ۳۴ میلیون تومان و سوپرنگین ۳۵ تا ۳۸ میلیون تومان است.

میزان مصرف زعفران در کشور کاهش یافته است

به گفته او، با توجه به افزایش قیمت زعفران در ماه‌های اخیر این محصول به عنوان کالای لوکس از سبد مصرفی خانوار کاهش یافته یا حذف شده است.

 

آقای میری می‌گوید: بنابر آمار صادرات زعفران در پنج ماه گذشته ۴۰ درصد کاهش یافته چرا که موانع سد راه صادرات همچون بازگشت ارز به سامانه نیما، دریافت نیم درصد عوارض آب مجازی و نرخ بالای پایه گمرکی قاچاق رونق گرفته است که امیدواریم موانع صادراتی رفع شود.

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به رکود بازار داخل، مصرف زعفران ۷۰ درصد کاهش یافته به طوری که سرانه مصرف از یک گرم به ۴ تا ۴.۵ دهم گرم رسیده و رفع موانع صادراتی به منظور رونق صادرات تنها راه حل پایداری تولید این‌محصول استراتژیک است.

طبق گفته شورای ملی زعفران حداقل قیمت هر کیلو طلای سرخ ۲۴ میلیون تومان و حداکثر قیمت ۳۸ میلیون تومان بوده که نسبت به ماه گذشته تغییری نداشته است.

با کاهش تعرفه پایه گمرکی و مدیریت صادرات محصولات کشاورزی، مسئولان قول داده‌اند که تعرفه پایه گمرکی کاهش یابد و در ارتباط با صادرات محصولات کشاورزی مدیریت صورت گیرد تا با رونق صادرات و جلوگیری از قاچاق، کاهش صادرات ماه‌های اخیر جبران شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر