کد خبر: ۶۳۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳

از نزدیک شدن به تأسیسات آسیب‌دیده خودداری کنید

در پی وقوع حادثه در تأسیسات نفتی، اداره کل اچ‌اس‌ئی وزارت نفت با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به خطرات ناشی از حضور در اطراف این تأسیسات هشدار داد و از شهروندان خواست با رعایت توصیه‌های ایمنی، از نزدیک شدن به محل حادثه خودداری کنند.
از نزدیک شدن به تأسیسات آسیب‌دیده خودداری کنید

مخاطب۲۴- در این اطلاعیه آمده است: شهروندانی که در مجاورت تأسیسات آسیب‌دیده نفت و فرآورده‌های نفتی حضور دارند، نیاز است موارد ایمنی زیر را به‌دقت رعایت کنند:

بیشتر بخوانید

در نتیجه سوختن محتویات مخازن، ترکیبات ناشی از احتراق در فضا منتشر می‌شود که می‌تواند برای سلامتی شهروندان خطرناک باشد؛ بنابراین از نزدیک شدن به محل حادثه اکیداً خودداری کنید. محدوده ایمن از سوی نیرو‌های ایمنی مشخص و علامت‌گذاری شده است.

تیم‌های امداد و آتش‌نشانی در حال انجام عملیات اطفای حریق هستند و برای این منظور خودرو‌های امدادی و آتش‌نشانی به‌طور مکرر در حال ترددند. همکاری با این تیم‌ها بسیار حیاتی است؛ از این‌رو، مسیر‌های دسترسی را باز نگه دارید و از تردد و توقف در مسیر‌های منتهی به تأسیسات نفتی به‌طور جدی پرهیز کنید.

اگر محل سکونت شما در نزدیکی تاسیسات و در مسیر وزش دود قرار دارد و بوی دود در محیط احساس می‌شود، در و پنجره‌ها را بسته نگه دارید و تا حد امکان از حضور در فضای باز خودداری کنید.

به هشدار‌ها و دستورات اعلام‌شده از سوی تیم‌های مدیریت بحران و نیرو‌های امدادی که از طریق منابع رسمی اطلاع‌رسانی می‌شود، با دقت عمل کنید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر