کد خبر: ۶۳۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷

عارف: نابودی سفاکان و ظالمان به حول و قوه الهی اتفاق خواهد افتاد

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: پاسخ قاطعانه جمهوری اسلامی ایران طبق موازین بین‌المللی و در راستای حق دفاع مشروع به این تجاوز رژیم صهیونیستی با قدرت و با همراهی و پشتیانی ملت ایران صورت خواهد پذیرفت.
عارف: نابودی سفاکان و ظالمان به حول و قوه الهی اتفاق خواهد افتاد

مخاطب ۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان با بیان اینکه در این شرایط خطیر وحدت و انسجام بین صفوف ملت و مسئولان اولویت اصلی کشور است، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف شاهد حوادث مشابه بوده است، اما کشور عزیزمان ایران اسلامی می‌ماند و نابودی سفاکان و ظالمان به حول و قوه الهی اتفاق خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تجاوز رژیم نامشروع صهیونیستی به خاک کشورمان و به شهادت رساندن جمعی از شهروندان عزیز و فرماندهان غیور نظامی، دانشمندان و اساتید و نخبگان کشورمان بار دیگر اوج کینه این رژیم منحوس را از ملت ایران نشان داد. بی‌شک در این شرایط خطیر وحدت و انسجام بین صفوف ملت و مسئولان اولویت اصلی کشور است.

جمهوری اسلامی ایران در ادوار مختلف شاهد حوادث مشابه بوده است بدخواهان و در راس آن رژیم صهیونیستی و حامیانش برای مقابله با ملت و دستاورد‌های نظام جمهوری ایران مدت‌هاست نقشه‌های شومی دارند از جمله هدف قرار دادن دستاورد‌های علم و فناوری و نخبگان کشور. اما اگرچه هزینه‌هایی معنوی و مادی بر ما تحمیل می‌کنند، اما کشور عزیزمان ایران اسلامی می‌ماند و نابودی سفاکان و ظالمان به حول و قوه الهی اتفاق خواهد افتاد.

شهادت جمعی از هموطنان عزیز و سرداران پرافتخار نظام جمهوری اسلامی ایران و همچنین دانشمندان، اساتید و نخبگان کشورمان را تسلیت عرض می‌کنم و برای مجروحین شفای عاجل مسالت دارم. مطمئناً پاسخ قاطعانه جمهوری اسلامی ایران طبق موازین بین‌المللی و در راستای حق دفاع مشروع به این تجاوز رژیم صهیونیستی با قدرت و با همراهی و پشتیانی ملت ایران صورت خواهد پذیرفت.

محمدرضا عارف

معاون اول رئیس‌جمهور

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر