کد خبر: ۶۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۳

جلسه ارزیابی عملکرد خردادماه پست بانک ایران برگزار شد

جلسه ارزیابی عملکرد اهداف کمی پایش و پویش خردادماه سال ۱۴۰۱، عصر روز چهارشنبه هشتم تیر سال جاری با حضور بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران، اعضای هیات مدیره ، معاونین ، مدیران امور و مدیران ستادی مرتبط بانک به صورت حضوری و مدیریت شعب استان ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
جلسه ارزیابی عملکرد خردادماه پست بانک ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره روابط عمومی پست بانک ایران_ در این نشست روسای ادارات کل آمار و بودجه، اعتبارات، پیگیری وصول مطالبات، امور بین الملل، حسابداری و امور سهام، بازاریابی و توسعه بازار و معاون خزانه داری و نظام‌های پرداخت و به ترتیب مطالب و گزارش‌های خود را در زمینه مدیریت منابع، ضمانتنامه‌ها، مدیریت مصارف (مطالبات غیر جاری)، عملکرد ارزی شعب، مدیریت درآمدها، مدیریت نقدینگی و مدیریت خدمات الکترونیک ارائه کردند.

جلسه ارزیابی عملکرد خردادماه پست بانک ایران برگزار شد

در ادامه واحد پور مدیر امور استان‌ها و بازار یابی و شهرکی کیا مدیر امور استان‌های، قم، البرز و سمنان به ارائه گزارش عملکرد مجموعه تحت مدیریت پرداختند و سپس جلسه پرسش و پاسخ با حضور آن‌ها برای رفع ابهامات و سئوالات مدیران استانی برگزار شد.

در این جلسه بهمنی عضو هیات مدیره ضمن تشکر از عملکرد درخشان باجه‌ها، شعب، استان‌ها و ستاد بانک، گفت: اپلیکیشن جدید همراه بانک با قابلیت‌های جدید و از جمله امکان ثبت چک صیادی آماده شده و به زودی در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

بهمنی افزود: کارت تنخواه ویژه شعب نیز طراحی و آماده شده و به زودی قابل بهره برداری خواهد بود. همچنین با توجه به پایان شرکت طراح سامانه جامع بنکو، کار بر روی بهینه کردن آن و از جمله افزایش سرعت در یک بازه زمانی تعیین شده صورت می‌گیرد.

در ادامه جلیلی نیا رییس هیات مدیره بانک نیز در سخنانی گفت: گزارش‌های عملکردی ارائه شده قابل تحسین و تقدیر است، که از شنیدن آن شعف و انرژی خاصی به انسان منتقل می‌شود.

رییس هیات مدیره افزود: پیش نویس صورت‌های مالی ارائه شده منتهی به سال ۱۴۰۰، یکی از شفاف‌ترین گزارش‌ها در نظام بانکی کشور است.

وی با اشاره به استمرار روند سود آوری بانک اظهار داشت: پست بانک ایران در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۵۰میلیارد ریال سود داشته که امید می‌رود این روند ادامه داشته باشد.

در پایان جلسه دکتر بهزاد شیری مدیر عامل بانک نیز در جمع بندی به مرور عملکرد شاخص، قابل تقدیر و رو به جلو بانک در حوزه‌های منابع، صدور ضمانتمامه، اعتبار اسنادی ریالی و اقدامات، پرداخت‌ها و حمایت‌های صورت گرفته از معیشت کارکنان در سه ماهه سال ۱۴۰۱ پرداخت که مشروح آن در بخش بعدی خبر ارائه می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر