کد خبر: ۶۳۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱

هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در پی تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان اعلام کرد: هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است و خدمات رسانی بی وقفه ادامه دارد.
هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده است

مخاطب ۲۴- سیف‌الله آقا بیگی گفت: به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند پس از بررسی و ارزیابی‌های انجام شده در پی تجاوز بامداد امروز رژیم جنایتکار صهیونیستی، هیچ آسیبی به زیرساخت‌های آب و برق کشور وارد نشده و در حال حاضر فعالیت این زیرساخت‌ها و خدمات‌رسانی در اقصی نقاط کشور بدون وقفه و به صورت پایدار جریان دارد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: خادمان مردم عزیز با نهایت حساسیت تأسیسات را پایش می‌کنند تا وقفه‌ای در این صنعت مهم رخ ندهد.

برچسب ها: آب
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد
دانشگاه تهران اعلام کرد که دسترسی به یوتیوب از طریق اینترنت داخلی این دانشگاه برای دانشجویان رفع فیلتر شده و استفاده آموزشی و پژوهشی تسهیل شد.
سرما در ۲۷ مرکز استان کشور+ جزئیات سرما در ۲۷ مرکز استان کشور+ جزئیات
با نفوذ توده هوای سرد به کشور، دمای هوا در ۲۷ مرکز استان به‌طور محسوسی کاهش یافته و در شهر‌هایی مانند شهرکرد، همدان و سنندج به زیر صفر درجه رسیده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر