کد خبر: ۶۳۰۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶

مروری بر کارنامه و زندگی شهید حسین سلامی

شهید حسین سلامی که بامداد جمعه در حملات اسرائیل به تهران به شهادت رسید، ۶ سال پیش با ارتقا به درجه سرلشکری، با حکم رهبر انقلاب، فرمانده کل سپاه شده بود.
مروری بر کارنامه و زندگی شهید حسین سلامی

مخاطب ۲۴- سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران، در حمله بامداد جمعه اسرائیل به تهران، به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید

شهید سلامی، متولد سال ۱۳۳۹ در روستای وانشان شهرستان گلپایگان، از اردیبهشت ۱۳۹۸ با حکم رهبر انقلاب به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شده بود. او همزمان با این دریافت حکم این سمت، مفتخر به دریافت درجه سرلشگری از سوی فرمانده کل قوا شده بود.

سردار سلامی در طول دوران جنگ عراق علیه ایران، در کردستان و عمدتاً در جبهه جنوب در مسئولیت‌های رزمی و مختلف در لشکر‌های ۲۵ کربلا، ۱۴ امام حسین و قرارگاه دریایی نوح در جبهه‌های نبرد بوده است.

مسئول عملیات قرارگاه دریایی نوح در جنگ ایران و عراق، فرمانده دانشکده دافوس از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶، معاون عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴، فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸، عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸ و سرپرست معاونت هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تیر تا شهریور ۱۳۹۷ در کارنامه شهید سلامی دیده می‌شود.

زندگی و ورود به عرصه نظامی

وی تحصیلات ابتدای و متوسطه خود را در گلپایگان به اتمام رساند و با شرکت در کنکور، توانست در سال ۱۳۵۷ در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه علم و صنعت تهران پذیرش بگیرد. حضور شهید حسین سلامی در تهران و دانشگاه مصادف با اوج گیری نهضت انقلاب اسلامی بر ضد رژیم پهلوی بود و او نیز در همین فضا به مبارزان دانشجویی پیوست.

با پیروزی انقلاب اسلامی مدتی را در کمیته‌های مردمی مشغول به فعالیت شد تا اینکه با حمله رژیم بعث به ایران در شهریورماه سال ۱۳۵۹، در آبان ماه همان سال به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و بلافاصله در ابتدا راهی کردستان و سپس جبهه‌های جنوب غرب شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تنهایی شازده در مونیخ تنهایی شازده در مونیخ
نگاهی به نقش‌آفرینی رضا پهلوی در مقاطع مختلف حکایت از این حقیقت دارد که هر بار اپوزیسیون خارج‌نشین کوشیده از وی به‌عنوان «آلترناتیو آماده» بهره‌مند شود، نتیجه‌ای چیزی جز رسوایی برای خاندان پهلوی و حامیانش نداشته؛ چراکه هربار با واکنش سرد جامعه ایرانی روبه‌رو شده است.
زن ایرانی رئیس انجمن قلب آمریکا زن ایرانی رئیس انجمن قلب آمریکا
دکتر رکسانا مهران، متخصص قلب و عروق ایرانی آمریکایی رئیس انجمن قلب آمریکا شد.
دادگاه در حال بررسی درخواست توبه «تتلو» است دادگاه در حال بررسی درخواست توبه «تتلو» است
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: درخواست توبه امیرحسین مقصودلو (تتلو) از سوی دادگاه در حال بررسی است.
پول‌پاشی مهرشاد سهیلی برای سفیدشویی! پول‌پاشی مهرشاد سهیلی برای سفیدشویی!
مهرشاد سهیلی که سه سال پیش بازداشت شده بود امروز رپورتاژی را به بخش بازرگانی برخی رسانه‌ها ارائه داده تا با سفیدشویی سابقه خود از اجرای یک برنامه برای اربعین خبر دهد.
در جلسه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد چه گذشت؟ در جلسه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد چه گذشت؟
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد به ریاست قاضی غلامرضا جواهری و با حضور مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهم، اولیای دم و وکلای دو طرف برگزار شد.
در جنگ ۱۲ روزه چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟ در جنگ ۱۲ روزه چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وزارت اطلاعات در بیانیه‌ی تبیینی به بررسی ابعاد «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» پرداخت.
آذربایجان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد آذربایجان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
شبکه هفت اسرائیل مدعی شد آذربایجان در نظر دارد در پیمان ابراهیم عضو شود. آمریکا تلاش‌هایی برای تحقق این امر صورت داده است.
برگزیده
تنهایی شازده در مونیخ تنهایی شازده در مونیخ
نگاهی به نقش‌آفرینی رضا پهلوی در مقاطع مختلف حکایت از این حقیقت دارد که هر بار اپوزیسیون خارج‌نشین کوشیده از وی به‌عنوان «آلترناتیو آماده» بهره‌مند شود، نتیجه‌ای چیزی جز رسوایی برای خاندان پهلوی و حامیانش نداشته؛ چراکه هربار با واکنش سرد جامعه ایرانی روبه‌رو شده است.
مذاکره ایران و غرب باید مشروط به رفع محاصره غزه باشد+فیلم مذاکره ایران و غرب باید مشروط به رفع محاصره غزه باشد+فیلم
حمید رسایی نماینده مجلس از ارائه طرح دوقوریتی در مجلس خبر داد در این طرح دولت ملزم می‌شود هرگونه مذاکره با آمریکا یا اروپا و همکاری با آژانس بین الملی انرژی اتمی باید مشروط به رفع محاصره غزه باشد.
فعال شدن مکانیسم ماشه هیچ تاثیری ندارد فعال شدن مکانیسم ماشه هیچ تاثیری ندارد
سردار سرتیپ پاسدار محمدباقر ذوالقدر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه گفت: بر فرض هم که فعال شود، هیچ تاثیری ندارد و ما نباید نگران این مسئله باشیم البته بعید نیست که اروپایی‌ها آن را فعال کنند، اما هیچ تاثیری ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر