کد خبر: ۶۳۰۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲

خبر فوری، احتمال حمله نظامی اسرائیل

روزنامه اسرائیلی جروزالم پست در میانه گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی درباره احتمال یک درگیری در غرب آسیا، مدعی شد که مقام‌های غربی نگران اشتباه محاسباتی در منطقه هستند.
خبر فوری، احتمال حمله نظامی اسرائیل

به گزارش مخاطب 24: جروزالم پست روز پنجشنبه ادعا کرد که با انتشار گزارش رسانه‌های آمریکایی درباره آمادگی اسرائیل برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران و واکنش شدید تهران به هرگونه اقدامی، دیپلمات‌های غربی گفتند که نگران اشتباه محاسباتی هستند.

به گزارش ایرنا؛ رویترز امروز بدون اشاره به نام یک مقام ارشد ایرانی به نقل از وی افزود که تهران به دلیل افزایش تنش‌ها در منطقه، از حق غنی‌سازی اورانیوم خود صرف نظر نخواهد کرد.

این خبرگزاری به نقل از این منبع ادامه داد که این تنش‌ها با هدف «تحت تأثیر قرار دادن تهران برای تغییر موضع خود درباره حقوق هسته‌ای‌اش» در جریان مذاکرات روز یکشنبه با آمریکا در عمان است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه گفت که پرسنل آمریکایی از خاورمیانه خارج می‌شوند زیرا این منطقه می‌تواند به مکانی خطرناک تبدیل شود.

ایران و آمریکا دور جدیدی از مذاکرات غیر مستقیم را با میانجیگری مقام‌های عمانی در مسقط برگزار خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، این منبع آگاه به رویترز گفت: ما خواهان تنش نیستیم و دیپلماسی را برای حل مساله (هسته‌ای) ترجیح می‌دهیم، اما نیروهای مسلح ما کاملاً آماده پاسخگویی به هرگونه حمله نظامی هستند.

پس از پنج دور مذاکره بین سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف، نماینده ترامپ در امور خاورمیانه، برخی مسائل همچنان باقی مانده است.

رویترز نوشت: در جلسه روز یکشنبه در پایتخت عمان، انتظار می‌رود ایران پیشنهادی متقابل در برابر پیشنهاد آمریکا برای رفع اختلافات ارائه دهد.

این خبرگزاری به نقل از مقام ایرانی یادشده ادعا کرد که یک کشور «دوست» در منطقه، تهران را از حمله نظامی احتمالی اسرائیل مطلع کرده است.

منبع: عصر ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر