کد خبر: ۶۲۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸

۴ کشور غربی مسئول تبعات صدور قطعنامه هستند

سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس، مسئولیت تبعات مترتب این اقدام ناموجه و مخرب را متوجه بانیان و طراحان قطعنامه دانست و تاکید کرد که ایران در راستای تامین و صیانت از منافع و حقوق ملت ایران در بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، تدابیر مقتضی را در پاسخ به این اقدام اتخاذ خواهد کرد.
۴ کشور غربی مسئول تبعات صدور قطعنامه هستند

مخاطب۲۴- «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام سه کشور اروپایی و آمریکا در استفاده ابزاری از شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای شبهه‌افکنی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با رد قاطع ادعا‌های مندرج در قطعنامه شورای حکام آژانس که پیش از ظهر امروز پنج‌شنبه بنا به پیشنهاد مشترک فرانسه، انگلیس، آلمان و آمریکا و با ابتنای بر گزارش سیاسی مدیرکل آژانس به تصویب رسید، این اقدام را حرکتی ناموجه، بی‌دلیل و ظالمانه دانست که با هدف اعمال فشار بر ایران جهت عدول از حقوق و منافع مشروع ملت ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای طراحی و اجرا گردیده است.

بقائی، مسئولیت آثار و تبعات مترتب بر این اقدام ناموجه و مخرب را متوجه بانیان و طراحان این قطعنامه دانست و تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران در راستای تامین و صیانت از منافع و حقوق ملت ایران در بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، تدابیر مقتضی را در پاسخ به این اقدام اتخاذ خواهد کرد.

وی ادعای عدم پایبندی ایران به تعهدات خود وفق موافقتنامه پادمان جامع را کاملا بی‌اساس و ساختگی دانست و خاطرنشان کرد: ادعای عدم پایبندی ایران به تعهدات، به خودی خود نشان‌دهنده بی‌صداقتی و سوء نیت طراحان این قطعنامه است، چراکه حتی در گزارش کاملا سیاسی مدیرکل آژانس نیز چنین ادعایی مطرح نشده است.

بقائی با یادآوری سابقه بسیار سوء سه کشور اروپایی و آمریکا در تقابل با ایران و سنگ‌اندازی در مسیر توسعه علمی و اقتصادی ملت ایران، از جمله در زمینه فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز، تصریح کرد: اکنون بیش از دو دهه است که آمریکا و سه کشور اروپایی با ادعای فریب‌کارانه «نگرانی» نسبت به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران، ملت بزرگ و آزاده ایران را آماج تحریم‌های غیرقانونی و تهدید‌های ناموجه قرار داده و به‌رغم همکاری‌های همه‌جانبه ایران برای رفع هرگونه شائبه‌ای در این خصوص، از جمله با انعقاد برجام، هر بار به بهانه‌ای درصدد توقف یا کند کردن برنامه هسته‌ای ایران برآمده‌اند. با وجود این، جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر استعداد و انگیزه جوانان ایرانی، این چالش‌ها و فشار‌ها را به فرصتی برای تقویت و تثبیت فناوری بومی هسته‌ای تبدیل کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با ابراز تاسف از عملکرد جانبدارانه مدیرکل آژانس در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران، که از جمله در ادعا‌های گمراه‌کننده مندرج در گزارش اخیر و مصاحبه‌های تحریک‌آمیز وی پیرامون برنامه هسته‌ای ایران متبلور شده است، مسئولیت مستقیم دبیرکل در تضعیف اعتبار حرفه‌ای آژانس را خاطرنشان کرد و خواستار پایبندی وی به ماموریت‌ها و وظائف خود وفق اساسنامه آژانس و پرهیز از رفتار‌های سیاسی از سوی وی شد.

بقائی با قدردانی از ۶ کشور چین، روسیه، ونزوئلا، کوبا، نیکاراگوئه و بلاروس که با انتشار بیانیه‌ای مشترک، مواضع مسئولانه و حقوقی خود را در رد قطعنامه موصوف بیان کردند و نیز با تقدیر از همه کشور‌هایی که با رای ممتنع با منفی به این قطعنامه، مخالفت خود را با استفاده ابزاری چهار کشور غربی از شورای حکام آژانس نشان دادند، بر عزم ملت ایران برای صیانت از حقوق و منافع خود وفق منشور ملل متحد و معاهده منع اشاعه تاکید کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.