کد خبر: ۶۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶

کیهان به گروسی هم رحم نرد!

اظهارات بیرون از روال قانونی و منطقی گروسی به وضوح نشان می‌دهد که آژانس هیچ دستاویزی برای متهم کردن ایران به انحراف از فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ندارد و تلاش می‌کند دست خالی خود را با اتهامات مضحک و اظهارات کودکانه پُر کند! و حالا، اگرچه با شواهد و اسناد یاد شده تردیدی در وابستگی گروسی به موساد باقی نمی‌ماند ولی تازه‌ترین سند نیز می‌تواند و باید، آخرین میخ به تابوت این عامل پلید صهیونیست‌ها باشد.
کیهان به گروسی هم رحم نرد!

مخاطب ۲۴- حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: چند هفته قبل رافائل گروسی در مصاحبه با «فایننشال تایمز» اظهارات غیرحقوقی و مضحکی داشت و به اصطلاح هشدار داده بود که: «ایران اگرچه در حال حاضر سلاح هسته‌ای ندارد، اما مواد لازم برای ساخت آن را دارد»! اظهارات او با انتقاد همراه با استهزاء محافل حقوقی روبه‌رو شد. دقیقاً مثل این که استفاده از چاقوی جراحی را برای پزشکان جراح ممنوع کنند! و درباره علت آن گفته شود با چاقوی جراحی هم می‌توان آدم کشت!

اظهارات بیرون از روال قانونی و منطقی گروسی به وضوح نشان می‌دهد که آژانس هیچ دستاویزی برای متهم کردن ایران به انحراف از فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ندارد و تلاش می‌کند دست خالی خود را با اتهامات مضحک و اظهارات کودکانه پُر کند! و حالا، اگرچه با شواهد و اسناد یاد شده تردیدی در وابستگی گروسی به موساد باقی نمی‌ماند ولی تازه‌ترین سند نیز می‌تواند و باید، آخرین میخ به تابوت این عامل پلید صهیونیست‌ها باشد.

چند سال قبل وقتی رژیم صهیونیستی از هک اسناد اطلاعاتی خود و دستگیری سه صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران خبر داد، گروسی با نگرانی اعلام کرد «شواهد قاطعی وجود دارد مبنی بر این‌که ایران فعالانه اسناد بسیار محرمانه متعلق به آژانس را جمع‌آوری و تحلیل کرده است» ولی به چگونگی آن اشاره‌ای نکرد. بعد از اعلام این خبر که نیرو‌های اطلاعاتی ایران به انبوهی از اسناد به کلی سری رژیم صهیونیستی دست یافته‌اند، گروسی با دستپاچگی آشکار اظهارات قبلی خود را تکرار کرد ولی این‌بار نگرانی و اضطراب وی به وضوح از لو رفتن اسناد اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی بود.

اکنون این پرسش‌ها از آقای گروسی در میان است.

بیشتر بخوانید

الف: آقای گروسی! چرا باید از لو رفتن اسناد سری اسرائیل نگران و دستپاچه شوید؟! آیا غیر از این است که از افشای وابستگی خود به موساد به وحشت افتاده‌اید؟!

ب: فرموده‌اید که اسناد بسیار محرمانه (Top Secret) لو رفته است! از کجا می‌دانید که اسناد لو رفته از نوع بسیار محرمانه است؟!

ج: و مهم‌تر از همه، اسناد به کلی سری آژانس در موساد چه می‌کند؟! مگر وظیفه قانونی و تصریح شده شما حفظ این اسناد نبوده و نیست؟!

د: رژیم صهیونیستی حتی عضو پیمان NPT هم نیست، چرا باید اسناد بسیار محرمانه آژانس را در اختیار داشته باشد؟! چه کسی غیر از شما این اسناد را به موساد داده است؟!

هـ: آقای گروسی اسناد کشف‌شده از روابط سری شما با موساد پرده برداشته است و...

اکنون نوبت مسئولان محترم کشورمان است که به عنوان کمترین مجازات این عامل نشاندار رژیم صهیونیستی اولاً: او را به ایران راه ندهند و ثانیاً: از گروسی به عنوان جاسوسی برای موساد به مراجع کیفری بین‌المللی شکایت کرده و به جد خواستار مجازات وی شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تنها مسئولی که قبل و بعد از انقلاب در منصبش باقی ماند تنها مسئولی که قبل و بعد از انقلاب در منصبش باقی ماند
در میان روز‌های پرشور پیروزی انقلاب و سقوط رژیم پهلوی، یک مرد با آرامش پشت میز پر از کتاب‌هایش نشست و تاریخ را ورق زد: عبدالحسین حائری، تنها شخصیتی که با شجاعت و دانش جایگاه خود را به عنوان نگهبان گنجینه‌های فرهنگی ایران حفظ کرد.
ایران صاحب بیشترین کارت قرمز در انتخابی جام جهانی ایران صاحب بیشترین کارت قرمز در انتخابی جام جهانی
ملی‌پوشان فوتبال ایران بیشتر از هر تیم دیگری در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا کارت قرمز دریافت کردند.
شگفتی ۱۰ ساله شطرنج جهان شگفتی ۱۰ ساله شطرنج جهان
رومن شوگدژیف، شطرنج‌باز ۱۰ ساله روس، با ثبت رکوردی شگفت‌انگیز در مسابقات رادنیچکی، به جوان‌ترین استاد بین‌المللی تاریخ شطرنج تبدیل شده است.
فروش سگ آزاد، بیرون بردنش ممنوع است! فروش سگ آزاد، بیرون بردنش ممنوع است!
در مورد نحوه خرید و نگهداری از حیوانات خانگی باید سخت‌گیری شود، اما در عمل چنین چیزی نمی‌بینیم و تولید و فروش آن آزاد است. با این حال به افرادی که حیوان خانگی خریده‌اند، می‌گویند سگ را بیرون نیاورید
اگر ۱۶ پیام نیازمند داشتیم او ۱۰۰ میلیارد نمی‌گرفت! اگر ۱۶ پیام نیازمند داشتیم او ۱۰۰ میلیارد نمی‌گرفت!
مجتبی فریدونی می‌گوید؛ مشکل تقل و انتقالات به دلیل عدم توازن عرضه و تقاضاست. ما اگر ۱۶ دروازه‌بان طراز‌اول در حد بیرانوند داشتیم چه اتفاقی رخ می‌داد. اگر ۱۶ نیازمند داشتیم دیگر کسی برای این دروازه‌بان ۱۰۰ میلیارد هزینه نمی‌کرد، بلکه ۱۰ میلیارد هم حاضر نبودند برایش هزینه کنند.
رای بیرانوند به ضرر فدراسیون شد یا بیرانوند؟ رای بیرانوند به ضرر فدراسیون شد یا بیرانوند؟
همه‌چیز تمام شد؛ مسابقات لیگ، بازی‌های انتخابی جام‌جهانی و حتی صبر و حوصله مردم. اما همچنان خبری از اعلام رای پرونده علیرضا بیرانوند نیست. فدراسیون فوتبال در این ماجرا، پیامی غیرمستقیم علیه افکارعمومی منتشر کرد.
قهوه با پیری مبارزه می‌کند قهوه با پیری مبارزه می‌کند
انتشار نتایج پژوهشی جدید در هفته گذشته خبری خوش برای دوستداران قهوه در سراسر جهان به ارمغان آورد. بر اساس این مطالعه، زنانی که در میانسالی قهوه می‌نوشند، شانس بیشتری برای داشتن سالمندی سالم‌تر دارند.
برگزیده
تلوزیون اسرائیل: چند روز با آغاز حمله به ایران فاصله داریم تلوزیون اسرائیل: چند روز با آغاز حمله به ایران فاصله داریم
رسانه‌های اسرائیلی در راستای اعمال فشار به ایران، در حال فضاسازی از افزایش تنش در منطقه هستند.
تنها مسئولی که قبل و بعد از انقلاب در منصبش باقی ماند تنها مسئولی که قبل و بعد از انقلاب در منصبش باقی ماند
در میان روز‌های پرشور پیروزی انقلاب و سقوط رژیم پهلوی، یک مرد با آرامش پشت میز پر از کتاب‌هایش نشست و تاریخ را ورق زد: عبدالحسین حائری، تنها شخصیتی که با شجاعت و دانش جایگاه خود را به عنوان نگهبان گنجینه‌های فرهنگی ایران حفظ کرد.
خالد اسلامبولی به خاطر فلسطین انور سادات را ترور نکرد! خالد اسلامبولی به خاطر فلسطین انور سادات را ترور نکرد!
علیرغم نزدیکی زمانی ترور و کمپ دیوید، در تمام این محاکمات و حرف‌های بی پروا و صریحی که در دادگاه علیه سادات زده بود، در سراسر این کتاب یک اعتراض نیم خطی به اسراییل، یا اعتراض به سادات به خاطر امضای پیمان کمپ دیوید وجود ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر