کد خبر: ۶۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰

ثبت رشد ۱۱ درصدی سود خالص برای بانک کارآفرین

بانک کارآفرین با جهش قابل توجه در حوزه‌های مختلف مالی و شاخص‌های بانکی در سال ۱۴۰۰، موفق به ثبت رشد ۱۱ درصدی سود خالص شد و NPL خود را نیز به عدد ۳.۹ واحد کاهش داد.
ثبت رشد ۱۱ درصدی سود خالص برای بانک کارآفرین

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، براساس آخرین گزارش‌های منتشرشده در سامانه کدال، بانک کارآفرین موفق شد با تدوین و پیگیری برنامه‌های متعدد علمی، به‌روز و کاربردی، رشد قابل توجهی در بخش‌های مختلف مالی به ثبت برساند. این گزار‌ش‌ها نشان می‌دهد سود خالص بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با سال قبل از آن با رشد ۱۱ درصدی همراه شود به نحوی که با ثبت مبلغ ۱۲ هزار و ۹۵۱ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریال، موفق به شناسایی ۳۲۸ ریال سود به ازای هر سهم شده است.

ثبت رشد ۱۱ درصدی سود خالص برای بانک کارآفرین

رشد قابل توجه درآمد‌ها

بیشترین افزایش درآمد بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۰ مربوط به درآمد تسهیلات اعطایی و سپرده‌گذاری با ۸۱ درصد و ثبت مبلغ ۶۵.۷ هزار میلیارد ریال بوده است درحالی که این میزان در سال ۱۳۹۹ حول رقم ۳۶.۳ هزار میلیارد ریال گردش می‌کرد. جزئیات آمار‌ها نشان می‌دهد در این مدت درآمد تسهیلات بانک با رشد ۹۲ درصدی نسبت به دوره مشابه سال ۱۳۹۹ به ۵۷ هزار میلیارد رسیده و درآمد سپرده‌گذاری نیز با رشد ۳۱ درصدی همراه شده است. همزمان درآمد سرمایه‌گذاری نیز ۷۶ درصد رشد کرده است که ثبت این میزان رشد از حجم مناسب اوراق مشارکت بانک در راستای کاهش ریسک نقدینگی حکایت دارد. همچنین بانک کارآفرین با توجه به اعمال برنامه‌هایی در راستای افزایش درآمد‌های غیرمشاع، شاهد رشد قابل توجه ۸۲ درصدی در بخش درآمد کارمزد و رسیدن به رقم ۳ هزار و ۷۹۶ میلیارد و ۵۰۶ میلیون ریال بوده است. همچنین جمع درآمد عملیاتی بانک نیز با افزایش ۳۳ درصدی از رقم ۲۶ هزار و ۱۳۳ میلیارد و ۲۶۸ میلیون ریال عبور کرده است.

کفایت سرمایه

نسبت کفایت سرمایه یکی از مهمترین نسبت‌ها در بانک‌ها جهت سنجش سلامت عملکرد و ثبات مالی بانک‌ها برابر زیان‌های غیرمنتظره می‌باشد؛ که بانک درآن نیز عملکرد مناسبی داشته است، نسبت در پایان سال ۱۴۰۰ به ۱۰.۶۰ درصد بالغ شده است. این نسبت با ایجاد حفاظ در مقابل زیان‌های وارده، به حفظ و نگهداری سرمایه کافی متناسب با مخاطرات موجود اقدام می‌کند و منبع اصلی اعتماد عمومی به سیستم بانکی محسوب می‌شود. لازم به ذکر است طبق دستورالعمل بانک مرکزی این نسیت می‌بایست حداقل ۸ درصد باشد.

تخصیص ۸۶ درصد از منابع بانک به اعطای تسهیلات

اعطای تسهیلات مناسب از جمله اصلی‌ترین کارکرد‌های بانک‌هاست که در دید کلان تاثیرات قابل توجهی در رشد و توسعه تولید ملی دارد. بانک کارآفرین با اعتقاد به این مهم ۸۶ درصد از منابع خود را در جهت اعطای تسهیلات صرف کرد که این مهم از تمرکز ویژه برای اعطای تسهیلات حکایت دارد.

تداوم کاهش قابل توجه NPL

نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی (NPL) از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی فعالیت بانک‌هاست که بهبود آن می‌تواند به افزایش کارایی بانک در بخش‌های مختلف منجر شود. بانک کارآفرین نیز با تمرکز ویژه در این بخش و انجام اقدامات مهمی از جمله وصول برخی از پرونده‌های بزرگ غیرجاری و افزایش تسهیلات اعطایی، موفق به کاهش چشمگیر شاخص مذکور شده است به نحوی که NPL بانک در پایان سال ۱۴۰۰ با کاهش یک درصدی نسبت به سال قبل از آن به عدد ۳.۹ رسیده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند قالیباف: نتانیاهو، دشمنی با ایران را بر موضوع فلسطین مقدم می‌داند
رئیس مجلس با تأکید بر هماهنگی کامل رژیم صهیونیستی با آمریکا در جنگ ۱۲ روزه گفت: هیچ اقدام نظامی، سیاسی یا بین‌المللی از سوی این رژیم بدون هماهنگی با آمریکا انجام نمی‌شود. در واقع، ریشه اصلی جنگ را باید در سیاست‌های کاخ سفید جست‌و‌جو کرد.
برگزیده
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
صفحه خبر بالای تصاویر