کد خبر: ۶۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴

پست بانک ایران تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی پرداخت می کند

مدیر امور استان ها و بازاریابی پست بانک ایران از تصویب هیات مدیره بانک با اعطای تسهیلات خرد تا سقف 500 میلیون ریال به مشتریان باجه های بانکی روستایی خبرداد و گفت: این طرح با هدف مشتری مداری، حذف ترددهای زاید بین شهر و روستا، صرفه‌جویی در هزینه ها و کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تهیه و تدوین شده است.
پست بانک ایران تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی پرداخت می کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، علیرضا واحد پور مدیر امور استان‌ها و بازاریابی بانک با اشاره به اینکه با اجرای این طرح، فرآیند فعلی اعطا تسهیلات خرد به مشتریان باجه‌های بانکی روستایی با استفاده از زیرساخت‌های نرم‌افزاری، افزایش وظایف و اختیارات مسئولین باجه‌ها اصلاح و بهینه سازی می‌شود، تصریح کرد: بر اساس طرح اعطای تسهیلات خرد، باجه‌های منتخب می‌توانند نسبت به اخذ درخواست، استعلامات اعتباری، امضای متقاضی و ضامنین، تشکیل پرونده، احراز هویت، تنظیم قرارداد و ارسال پرونده به شعبه ناظر برای پرداخت تسهیلات، اقدام کنند.

پست بانک ایران تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی پرداخت می کند

واحد پور با اشاره به اینکه طرح اعطای تسهیلات خرد به مشتریان باجه‌های بانکی روستایی با هدف مشتری مداری، کاهش سفر‌های بین شهری و روستایی، مصرف سوخت و آلودگی هوا و صرفه‌جویی در هزینه‌ها اجرا می‌شود، گفت: تخصیص مطلوب منابع هر روستا در همان روستا، کاهش مراجعات مشتریان به شعب ناظر، مشارکت بیشتر مسئولین باجه‌ها در فرایند ارائه خدمات بانکی به مشتریان و کاهش عملیات شعب ناظر در فرایند اعطا تسهیلات خرد برخی دیگر از اهدافی که به دنبال اجرای آن هستیم.

وی افرود: این طرح به صورت آزمایشی در استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، قزوین و تهران اجرا و پس از رفع مشکلات احتمالی در کل کشور اجرا می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند
دبیرکل حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران تأکید کرد توهین و تخریب شخصیت‌های سیاسی، به ویژه سرمایه‌های ملی، موجب تضعیف انسجام و افزایش اختلافات داخلی می‌شود.
طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟! طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟!
امروز تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا یعنی تراکتور، در ورزشگاه یادگار امام تبریز از تیم الشرطه عراق پذیرایی می‌کند.
یاغی با لباس آبی روی سکو‌های سرخ تشویق شد یاغی با لباس آبی روی سکو‌های سرخ تشویق شد
۱۹ سال پیش در چنین روزی،پرسپولیس به یک برد خاطره انگیز و فوق‌العاده مهم، مقابل استقلال دست یافت.
پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد
پرواز مستقیم تهران ـ وین پس از وقفه چندماهه با ورود اولین هواپیما از شرکت آسترین به فرودگاه امام خمینی از سر گرفته شد.
عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است
وزیر خارجه ایران با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای، گفت آمریکا عجله‌ای برای مذاکره ندارد و ایران هم تنها از موضع برابر وارد گفت‌و‌گو می‌شود.
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر