کد خبر: ۶۲۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰

شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی

حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی

به گزارش مخاطب ۲۴: حمید درخشان در مورد دستمزد‌های میلیاردی که برخی ملی‌پوشان از باشگاه‌ها درخواست می‌کنند، اظهار داشت: پرداخت دستمزد‌های میلیاردی به برخی بازیکنان یعنی حیف‌ومیل کردن پول یعنی دورریختنش!

حرفم را با دلیل به شما ثابت می‌کنم. تیم ملی مقابل قطر بازی کرد و یک بر صفر شکست خورد. در همین مسابقه اخیر برخی بازیکنان در تیم ملی بازی می‌کردند که درخواست ۱۰۰ میلیاردتومانی از باشگاه‌ها داشتند، اما در دیدار با تیم ملی قطر که در رده چهارم جدول مقدماتی جام جهانی بود، اصلاً در زمین دیده نشدند.

قطر یکی از ضعیف‌ترین تیم‌های این دوره بوده ولی بازیکنان میلیاردی ما مقابل این تیم از نظر کیفیت فنی حرفی برای گفتن نداشتند. با این وضعیت عجیب است که بازیکن به باشگاه می‌رود و درخواست ۱۵۰ میلیاردتومانی می‌کند.

بازیکن اسبق تیم ملی تأکید کرد: من معتقدم که بازیکنان فوتبال باید پول بگیرند، اما کیفیت بازی بازیکنان نشان می‌دهد که چقدر ارزش دارند.

در بازی با قطر در زمین برخی از این بازیکنان را حتی نمی‌توانستی پیدا کنی! کیفیت فوتبال ما افت کرده، دلیلش هم این است که فقط در پرداخت‌ها کیفیت‌ها خوب شده، اما از نظر فنی رشدی نداشته‌ایم و یا اگر مثلاً نمره فنی فوتبال ما ۱۰ بوده الان هم همان عدد است و پیشرفتی نداشته است.

حمید درخشان با اشاره به زمان بازی خود در پرسپولیس گفت: من از سال ۱۳۵۵ تا سال ۱۳۷۳ بازی کردم. هرگز دستمزد آنچنانی از پرسپولیس نگرفتم. قبل از انقلاب ۲۰ هزار تومان از پرسپولیس پول گرفتم و بعد از انقلاب هم باور کنید پول زیادی از پرسپولیس نگرفتم. تازه زمانی که به تیم قطری رفتم ۱۰ هزار دلار بابت حق انتقالم به پرسپولیس کمک کردم. می‌دانید چرا پول زیادی از پرسپولیس نگرفتم؟ آن زمان قرارداد‌ها به شکل امروزی نبود. علی پروین به محمود خوردبین، سرپرست تیم تلفن می‌زد و می‌گفت به درخشان بگو برود هیئت فوتبال قراردادش را با پرسپولیس سفید امضا کند!

بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی در خصوص پاداش پیروزی ۳ بر یک مقابل امارات عنوان کرد: تیم ملی امارات را بردیم، فکر می‌کنید به ما چه پاداش دادند؟ نفری یک شورت ورزشی آدیداس! چون قبلش شورت ورزشی ما ایرانی بود و پاهایمان عرق‌سوز شده بود و بعد از برد شورت ورزشی آدیداس برای ما خریدند. نه خبری از حواله خودرو لاکچری بود نه دستمزد ۸۰ میلیاردتومانی!

وی در خصوص اینکه از نظر فنی بازیکنان فوق‌ستاره لیگ برتر ما چقدر ارزش دارند گفت: در بهترین حالت به فوق‌ستاره‌هایی که در حد مجید نامجومطلق، ناصر محمدخانی، عبدالعلی چنگیز و... بازی کنند ۵۰ میلیارد تومان دستمزد می‌دادم، اما اکنون بازیکنان معمولی به باشگاه می‌روند و می‌گویند دستمزدمان ۱۵۰ میلیارد تومان باید باشد! مگر داریم؟ آدم با شنیدن این دستمزد‌ها دندان‌هایش می‌ریزد!

درخشان در خصوص اینکه چرا بازیکنان چنین دستمزد‌هایی درخواست می‌کنند، گفت:، چون معیاری نیست. وقتی ۴ باشگاه بزرگ پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان دستمزد‌های میلیاردی پرداخت می‌کنند، همین وضع می‌شود. بازیکن به باشگاه دیگر می‌رود و پول بیشتر می‌گیرد، اما اگر مدیران عامل این چهار باشگاه همفکر و هم نظر باشند و بگویند چنین دستمزد‌هایی نمی‌دهیم بازیکن هم جرئت چنین درخواست‌هایی نخواهد داشت. مگر باشگاه‌هایی مثل ذوب‌آهن، آلومینیوم اراک، مس رفسنجان و حتی فولاد چنین دستمزد‌هایی می‌توانند پرداخت کنند؟ شاید اگر بخواهیم چنین دستمزد‌هایی بدهیم، بازیکنانی بسیار باکیفیت‌تر می‌توانیم از آمریکای لاتین جذب کنیم.

منبع: دیده بان ایران

اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند اعضای یوفا کناره گیری از جام جهانی را برسی میکنند
مدیر اجرایی فوتبال آلمان به شدت علیه اقدامات اخیر دونالد ترامپ موضع‌گیری کرد.
فوری: اندونگ در راه پرسپولیس! فوری: اندونگ در راه پرسپولیس!
اخبار پررنگی حاکی از احتمال پیوستن اندونگ به تیم رقیب، یعنی پرسپولیس، شنیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر