کد خبر: ۶۲۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰

شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی

حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی

به گزارش مخاطب ۲۴: حمید درخشان در مورد دستمزد‌های میلیاردی که برخی ملی‌پوشان از باشگاه‌ها درخواست می‌کنند، اظهار داشت: پرداخت دستمزد‌های میلیاردی به برخی بازیکنان یعنی حیف‌ومیل کردن پول یعنی دورریختنش!

حرفم را با دلیل به شما ثابت می‌کنم. تیم ملی مقابل قطر بازی کرد و یک بر صفر شکست خورد. در همین مسابقه اخیر برخی بازیکنان در تیم ملی بازی می‌کردند که درخواست ۱۰۰ میلیاردتومانی از باشگاه‌ها داشتند، اما در دیدار با تیم ملی قطر که در رده چهارم جدول مقدماتی جام جهانی بود، اصلاً در زمین دیده نشدند.

قطر یکی از ضعیف‌ترین تیم‌های این دوره بوده ولی بازیکنان میلیاردی ما مقابل این تیم از نظر کیفیت فنی حرفی برای گفتن نداشتند. با این وضعیت عجیب است که بازیکن به باشگاه می‌رود و درخواست ۱۵۰ میلیاردتومانی می‌کند.

بازیکن اسبق تیم ملی تأکید کرد: من معتقدم که بازیکنان فوتبال باید پول بگیرند، اما کیفیت بازی بازیکنان نشان می‌دهد که چقدر ارزش دارند.

در بازی با قطر در زمین برخی از این بازیکنان را حتی نمی‌توانستی پیدا کنی! کیفیت فوتبال ما افت کرده، دلیلش هم این است که فقط در پرداخت‌ها کیفیت‌ها خوب شده، اما از نظر فنی رشدی نداشته‌ایم و یا اگر مثلاً نمره فنی فوتبال ما ۱۰ بوده الان هم همان عدد است و پیشرفتی نداشته است.

حمید درخشان با اشاره به زمان بازی خود در پرسپولیس گفت: من از سال ۱۳۵۵ تا سال ۱۳۷۳ بازی کردم. هرگز دستمزد آنچنانی از پرسپولیس نگرفتم. قبل از انقلاب ۲۰ هزار تومان از پرسپولیس پول گرفتم و بعد از انقلاب هم باور کنید پول زیادی از پرسپولیس نگرفتم. تازه زمانی که به تیم قطری رفتم ۱۰ هزار دلار بابت حق انتقالم به پرسپولیس کمک کردم. می‌دانید چرا پول زیادی از پرسپولیس نگرفتم؟ آن زمان قرارداد‌ها به شکل امروزی نبود. علی پروین به محمود خوردبین، سرپرست تیم تلفن می‌زد و می‌گفت به درخشان بگو برود هیئت فوتبال قراردادش را با پرسپولیس سفید امضا کند!

بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی در خصوص پاداش پیروزی ۳ بر یک مقابل امارات عنوان کرد: تیم ملی امارات را بردیم، فکر می‌کنید به ما چه پاداش دادند؟ نفری یک شورت ورزشی آدیداس! چون قبلش شورت ورزشی ما ایرانی بود و پاهایمان عرق‌سوز شده بود و بعد از برد شورت ورزشی آدیداس برای ما خریدند. نه خبری از حواله خودرو لاکچری بود نه دستمزد ۸۰ میلیاردتومانی!

وی در خصوص اینکه از نظر فنی بازیکنان فوق‌ستاره لیگ برتر ما چقدر ارزش دارند گفت: در بهترین حالت به فوق‌ستاره‌هایی که در حد مجید نامجومطلق، ناصر محمدخانی، عبدالعلی چنگیز و... بازی کنند ۵۰ میلیارد تومان دستمزد می‌دادم، اما اکنون بازیکنان معمولی به باشگاه می‌روند و می‌گویند دستمزدمان ۱۵۰ میلیارد تومان باید باشد! مگر داریم؟ آدم با شنیدن این دستمزد‌ها دندان‌هایش می‌ریزد!

درخشان در خصوص اینکه چرا بازیکنان چنین دستمزد‌هایی درخواست می‌کنند، گفت:، چون معیاری نیست. وقتی ۴ باشگاه بزرگ پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان دستمزد‌های میلیاردی پرداخت می‌کنند، همین وضع می‌شود. بازیکن به باشگاه دیگر می‌رود و پول بیشتر می‌گیرد، اما اگر مدیران عامل این چهار باشگاه همفکر و هم نظر باشند و بگویند چنین دستمزد‌هایی نمی‌دهیم بازیکن هم جرئت چنین درخواست‌هایی نخواهد داشت. مگر باشگاه‌هایی مثل ذوب‌آهن، آلومینیوم اراک، مس رفسنجان و حتی فولاد چنین دستمزد‌هایی می‌توانند پرداخت کنند؟ شاید اگر بخواهیم چنین دستمزد‌هایی بدهیم، بازیکنانی بسیار باکیفیت‌تر می‌توانیم از آمریکای لاتین جذب کنیم.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پالایشگاه تهران در سلامت کامل به سر می‌برد پالایشگاه تهران در سلامت کامل به سر می‌برد
در پی انتشار برخی اخبار نادرست در فضای مجازی مبنی بر حمله رژیم صهیونیستی به پالایشگاه تهران در شهر ری، اعلام می‌شود که هیچ‌گونه حمله‌ای به این مجموعه صورت نگرفته و پالایشگاه در سلامت کامل به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
باراک: نمی‌توانیم به تنهایی با ایران بجنگیم باراک: نمی‌توانیم به تنهایی با ایران بجنگیم
نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی با اشاره به ناتوانی تل‌آویو در رویارویی یک‌جانبه با تهران، تأکید کرد که اسرائیل به‌تنهایی قادر به جنگ با هدف سرنگونی نظام ایران نیست.
تصاویری از تخریب ساختمان‌های مسکونی در نارمک تهران بر اثر حملات اسرائیل تصاویری از تخریب ساختمان‌های مسکونی در نارمک تهران بر اثر حملات اسرائیل
تصاویری از تخریب ساختمان‌های مسکونی در نارمک تهران بر اثر حملات اسرائیل منتشر شد.
جزئیات جدید از آخرین حمله موشکی ایران به تل‌آویو جزئیات جدید از آخرین حمله موشکی ایران به تل‌آویو
یک منبع آگاه جزئیاتی جدید از آخرین حمله موشکی ایران به تل‌آویو را مطرح کرد.
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی
بیانیه حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و تقدیر از پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران
بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا بازگشت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به فعالیت عادی از فردا
نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، بهداشتی و درمانی بر اساس تصمیم‌گیری مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.
ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟! ایران در مذاکرات روز یکشنبه شرکت نخواهد کرد؟!
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: تمرکز اصلی ما در وضعیت کنونی مقابله با تجاوز دشمن است.
برگزیده
سلام نظامی والیبالیست‌ها سلام نظامی والیبالیست‌ها
ملی‌پوشان والیبال ایران در مراسم آغازین بازی با اسلوونی دست به کار ارزشمند و جالبی زدند.
ایران صاحب بیشترین کارت قرمز در انتخابی جام جهانی ایران صاحب بیشترین کارت قرمز در انتخابی جام جهانی
ملی‌پوشان فوتبال ایران بیشتر از هر تیم دیگری در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا کارت قرمز دریافت کردند.
شگفتی ۱۰ ساله شطرنج جهان شگفتی ۱۰ ساله شطرنج جهان
رومن شوگدژیف، شطرنج‌باز ۱۰ ساله روس، با ثبت رکوردی شگفت‌انگیز در مسابقات رادنیچکی، به جوان‌ترین استاد بین‌المللی تاریخ شطرنج تبدیل شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر