کد خبر: ۶۲۸۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸

۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند

رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند

به گزارش مخاطب ۲۴: رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.

سیدجواد حسینی روز شنبه در نشست تخصصی با محوریت «مسائل زنان و خانواده» در سازمان بهزیستی کشور افزود: نسبت جنسی در هنگام تولد ۱۰۰ به ۱۰۵ است یعنی به‌ازای هر ۱۰۰ تولد دختر، ۱۰۵ پسر متولد می‌شود، اما نسبت جنسی در افراد ۶۰ سال به بالا، در ازای هر ۱۰۰ زن، ۹۲ مرد است.

وی به نسبت جنسیتی فرزندان شبه‌خانواده اشاره کرد و گفت: ۹ هزار فرزند در مراکز شبه‌خانواده به سر می‌برند که ۵۰ درصد آنها دختر هستند.

وی تأکید کرد: باید سقف‌های شیشه‌ای حضور زنان در جامعه را بشکنیم، زنان توانمند هستند، اما فرصت حضور پیدا نمی‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به حادثه پیش‌آمده برای الهه حسین‌نژاد گفت: این حادثه برای بهزیستی ۲ نکته به همراه داشت اول اینکه باید بررسی شود چه مشاغلی نیاز به گواهی سلامت روان دارند، نکته دوم این است که بهزیستی تنها دستگاهی است که به‌صورت حرفه‌ای می‌تواند در موضوع خشونت‌های داخل خانه مداخله کند و فرصتی است تا این مداخلات تقویت شود.

مریم خاک رنگین سرپرست دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست گفت: سالانه بیش از ۷.۵ همت صرف خدمات حمایتی بهزیستی مانند پرداخت مستمری و انواع کمک‌هزینه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: در حال تقویت برنامه‌های اوقات فراغت برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها هستیم، رایزنی‌هایی در این زمینه با نهاد کتابخانه‌ها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام شده است.

وی با اشاره به طرح گروه‌های خودیار و همیار بهزیستی گفت: این طرح از طرف سازمان ملل متحد به‌عنوان یکی از طرح‌های خلاقانه حوزه آسیای شرقی معرفی شده و در نمایشگاه اکسپو از بین ۱۹۶ برنامه، رتبه ششم را کسب کرده است.

خاک رنگین افزود: شیوع سرطان در زنان سرپرست خانوار نسبت به سایر زنان بیشتر است و این وضعیت قابل‌پیش‌بینی است چراکه گروه‌های در معرض آسیب برای درمان دیرتر مراجعه می‌کنند.

وی تصریح کرد: وضعیت شاید بحرانی باشد، چون این زنان سرپرست خانوار دارای ۲۱۲ هزار فرزند هستند و اگر اتفاقی بیفتد با بار کودکان بی‌سرپرست مواجه خواهیم بود.

فاطمه عباسی معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی هستند که ۶۰۸ هزار نفر از آنها یعنی معادل ۳۸ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰ میلیون نفر از جامعه درجاتی از معلولیت دارند، یادآور شد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از بهزیستی مستمری می‌گیرند که ۳۷ درصد آنها زن هستند.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: ۴۶ درصد ساکنان مراکز شبانه‌روزی و روزانه را زنان تشکیل می‌دهند و زنگ خطر زنانه شدن این مراکز به صدا درآمده است که تجرد قطعی و فوت والدین این میزان را بیشتر می‌کند.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر