کد خبر: ۶۲۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸

قیمت سیمان ۲۰ درصد کاهش یافت

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت از کاهش حدود ۲۰ درصدی قیمت سیمان خبر داد و گفت: قیمت هر کیسه سیمان ۵۰ کیلویی از ۴۳ هزار تومان به ۳۶ هزار تومان افت داشته است.
قیمت سیمان ۲۰ درصد کاهش یافت

به گزارش مخاطب۲۴سیف‌الله امیری» افزود: آخرین بار یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن سیمان در بورس کالا عرضه شد، اما تقاضا ۸۵۰ هزار تن بود؛ همچنین قیمت هر تن سیمان فله از ۸۰۷ هزار تومان به ۵۹۵ هزار تومان رسید.

قیمت سیمان ۲۰ درصد کاهش یافت

این مقام مسوول ادامه‌داد: بنابراین قیمت سیمان به‌طور کامل کاهش پیدا کرد و با توجه به شرایط موجود، برنامه‌ریزی شده تا در هفته‌های آینده سیمان در بورس کالا عرضه شود تا تولیدکنندگان محصولات سیمانی مشکلی پیدا نکنند.

 

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با اشاره به خرید سیمان در هفته گذشته از سوی برخی افراد، توضیح داد: این افراد حاضر شدند با توجه به شرایط، معامله خود را باطل کرده و جریمه آن را به بورس کالا پرداخت کنند.

امیری تصریح‌کرد: شرایطی که برای سیمان پیش آمد، ناشی از کنترل نشدن تقاضا و همچنین شایعه قطع برق واحد‌های سیمانی بود که سبب افزایش تقاضای کاذب شد، اما با افزایش عرضه در بورس کالا و کنترل تقاضا‌ها شاهد کاهش چشمگیر قیمت سیمان بودیم.

وی تأکید کرد: کسانی که در هفته‌های گذشته معدل شفافیت آن‌ها برای یک ماهه بورس کالا ۷۵ تا ۸۰ درصد باشد، می‌توانند خرید کنند در غیر این صورت سامانه اجازه خرید از بورس کالا به آنان نمی‌دهد، همچنین برای فروش‌های سه ماهه کسانی که شفافیت آن‌ها ۹۰ درصد باشد در هفته‌های آینده فاکتورهایشان را ثبت کنند تا بتوانند از بورس کالا خرید کنند.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت بیان‌داشت: از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان سیمان تقاضا داریم همه خرید و فروش خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند، همچنین آن‌هایی که کدنفت را نگرفتند نسبت به دریافت اقدام و فاکتور‌های خود را جای‌گذاری کنند، زیرا در غیر این صورت در هفته‌های آینده با مشکل خرید سیمان در بورس کالا روبه‌رو خواهند شد.

امیری با اشاره به جلسات مشترک با وزیر صمت، عنوان‌داشت: در این جلسات دستورالعمل‌هایی نوشته شد که اکنون با دستور وزیر صمت اجرا می‌شود و سبب کاهش قیمت سیمان و ثبات آن شده است.

وی اضافه‌کرد: در گذشته دلالان بازار را متشنج و بی‌ثبات می‌کردند، اما اکنون شرایط تغییر کرده است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت یادآور شد: با توجه به این که برق کارخانه‌های سیمان از ساعت ۱۲ شب تا هشت۸ صبح به طور کامل وصل است، تولید سیمان به اندازه کافی انجام می‌شود و می‌تواند در بورس کالا عرضه شود.

امیری گفت: حدود یک میلیون و ۳۵۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن میزان عرضه را به بورس کالا اعلام کرده‌ایم تا به صورت هفتگی به فروش برسانند.

منبع: ایرنا 

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه به بالاترین سطح خود در بیش از سه هفته گذشته رسید و با رشد حدود ۱.۱ درصدی، هر اونس طلا به ۵۱۶۳ دلار و ۶۱ سنت رسید. معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز با جهش ۱.۸۹ درصدی به ۵۱۷۶ دلار و ۹۰ سنت رسید.
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.