کد خبر: ۶۲۷۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۳
رکود معاملاتی ادامه دارد؟!

پیش بینی بورس امروز ۱۳ خرداد

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن در کنار کاهش ۷ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد ورود ۱۴۱ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام و ۸۷۰ میلیارد تومان به موقعیت‌های درآمد ثابت بود.
پیش بینی بورس امروز ۱۳ خرداد

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد افزایش تقاضای سهام بود که تا نیمه دوم معاملات با سرعت کم ادامه داشت. ساعات پایانی معاملات سهام نیز با رشد اندک عرضه، شاخص‌های سهامی متوقف شدند. ارزش معاملات خرد نیز که در هفته‌های گذشته از سطح ۱۹ همتی تا ۹ همتی افت کرده بود؛ دیروز سطح ۹ همتی را از دست داد و وارد کانال ۸ همتی شد. نقشه بازار سهام در انتهای روز دوشنبه، سهم ۵۷ درصدی رنگ سبز را نشان می‌داد؛ در حالی که در معاملات یکشنبه سهم رنگ سبز تنها ۲۷ درصد بود.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی با ۳۹.۲ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فرآورده‌های نفتی با ۳۷.۴ میلیارد تومان و صنعت فلزات اساسی با ۳۵.۲ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع خودرو و ساخت قطعات و دستگاه‌های برقی نیز به ترتیب با ۲۱.۴ میلیارد تومان و ۱۶.۲ میلیارد تومان بیشترین افزایش مالکیت حقیقی را تجربه کردند. از سوی دیگر صنعت شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی با ۲۷.۴ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت محصولات شیمیایی با ۲۲.۵ میلیارد تومان و صنعت فنی و مهندسی با ۱۷.۹ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۷ درصد کاهش، به سطح ۸ هزار و ۶۵۱ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام مثبت بود و شاهد افزایش ۱۴۱ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم.

دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت مثبت بود و ۸۷۰ میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیت‌های درآمد ثابت اضافه شد.

دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۵ درصد افزایش یافت و از ۷۷۳ میلیارد تومان به ۸۱۴ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۵۳ درصد کاهش از هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان تا سطح ۵۴۳ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه افزایش داشت و از ۳۳.۴ میلیون تومان به ۳۶.۱ میلیون تومان رسید. دوشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۳۲.۱ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه تغییر کرده و این بار به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و در سطح ۴ میلیون تومانی قرار گرفته است.

پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح حمایتی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۹۶۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم تقاضای سهم‌های سنگین و شاخص‌ساز احتمال تداوم روند صعودی شاخص‌های سهامی وجود دارد. با این حال آمار معاملات سهامی روز شنبه و یکشنبه در کنار نوسانات نرخ‌ها در بازار‌های موازی نشان می‌دهد که در این روز‌ها بورس تهران به سمت رکود معاملاتی حرکت کرده است و با توجه به تعطیلات پیش‌روی بازار احتمال تشدید حرکت سرمایه حقیقی به سمت موقعیت‌های درآمد ثابت وجود دارد. بازار سهام در حال حاضر تأثیر اصلی خود را از اخبار مذاکرات می‌گیرد و روند اخبار منتشره از مذاکرات می‌تواند به سرعت رفتار معامله‌گران را تغییر دهد. با این حال اخبار مربوط به عرضه خودرو در بورس کالا و وزیر پیشنهادی اقتصاد نیز موجب تزریق امید به بازار سهام شده است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۷ تا ۱۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۳۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.