کد خبر: ۶۲۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱

فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت

نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که نیروی موشکی یمن با یک موشک بالستیک «ذوالفقار»، فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه اشغالی «یافا» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف قرار داد.
فرودگاه بن گوریون بار دیگر هدف حمله موشکی یمن قرار گرفت

مخاطب۲۴- در بیانیه‌ای که توسط سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن خوانده شد، آمده است: در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان آنها، و در پاسخ به جنایات نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و اعمال سیاست گرسنگی علیه مردم غزه و تجاوزات جنایتکاران صهیونیستی از جمله هتک حرمت مسجد الاقصی، نیروی موشکی نیرو‌های مسلح یمن با یک موشک بالستیک «ذوالفقار» عملیات نظامی را با هدف قرار دادن فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه اشغالی یافا انجام داد.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن افزود: هدف این عملیات به لطف خدا با موفقیت محقق شد و چهار میلیون صهیونیست را مجبور به فرار به پناهگاه‌ها کرد و موجب توقف پرواز‌ها در فرودگاه اللد (بن گوریون) شد.

یحیی سریع افزود: نیرو‌های مسلح یمن از نزدیک تحولات نبرد غزه را زیر نظر دارند و با احترام و شکوه از فداکاری‌های فرزندان آزاده و ثابت قدم خود یاد می‌کنند.

وی گفت: نیرو‌های مسلح یمن، درود نظامی جهادی اسلامی و عربی خود را به گردان‌های القسام و سرایا القدس و به همه مجاهدین قهرمان از همه گروه‌ها [ی فلسطین]که در حالی که همه آنها را رها کرده‌اند، از امت اسلام دفاع می‌کنند، تقدیم می‌کنند.

نیرو‌های مسلح یمن در این بیانیه خطاب به رزمندگان مقاومت فلسطین افزود: باشد که تلاش‌ها و جهاد شما برکت یابد و خواب را از چشمان عوامل بزدل و همدست رژیم صهیونیستی بردارد.

پیشتر نیز روز یکشنبه نیرو‌های مسلح یمن اعلام کردند که فرودگاه اللد (بن گوریون) در منطقه یافا و اهداف حیاتی وابسته به دشمن صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی را با یک موشک بالستیک فراصوتی هدف قرار دادند.

این حمله در حالی صورت گرفت که یمن طی ماه‌های اخیر با افزایش حملات پهپادی و موشکی خود علیه اهداف دشمن در واکنش به محاصره و تجاوز غزه توسط رژیم صهیونیستی، در مرکز تحولات امنیتی منطقه قرار گرفته است.

رژیم صهیونیستی در تلاش برای شکستن محاصره دریایی و هوایی اعمال شده علیه این رژیم توسط یمن، حملاتی را به غیرنظامیان یمنی انجام داده که ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشته است.

با وجود این حملات، نیرو‌های مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می‌دهند و با انجام عملیات منحصر بفرد، قلب سرزمین‌های اشغالی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده‌اند.

برچسب ها: یمن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر