کد خبر: ۶۲۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲

استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود

عضو کمیسیون عمران گفت: موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی یکشنبه (۱۸ خرداد) تعیین تکلیف می‌شود.
استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴: رستگار یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در ارتباط با اینکه طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی به کجا انجامید گفت: استیضاح اقدام مناسبی نیست. بعضی از مسائل هست که خارج از توان و اراده وزیر است.

او با تاکید بر اینکه حق سوال و بررسی برای نمایندگان همواره محفوظ است و باید انجام شود گفت: نمی‌شود گفت که در همه مسائل وزیر مقصر است و باید برخی از شرایط را نیز در نظر گرفت چرا که برخی از مسائل مربوط به خارج از وزارتخانه است.

یوسفی تصریح کرد: باید به مسائل ملی نگاه کرد و از سیاسی کاری پرهیز شود.

عضو کمیسیون عمران گفت: انشاءالله موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی یکشنبه هفته آینده (۱۸ خرداد) تعیین تکلیف می‌شود.

همچنین علیرضا زندیان؛ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ارتباط با طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی گفت: شرایط مجلس آماده و مهیای استیضاح وزیر نیست.

اوتصریح کرد: شاید چند نفری که این طرح را امضا کرده‌اند دنبال استیضاح باشند، اما قاطبه مجلس با این موضوع همراهی نمی‌کنند.

محمد منان رئیسی، نایب رئیس کمیسیون عمران و طراح استیضاح وزیر راه‌وشهرسازی، پیش‌تر درباره طرح استیضاح فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی گفت که این استیضاح به هیچ وجه سیاسی نبوده و همه محور‌ها فنی است؛ اگر قرار بود سیاسی عمل کنیم وزرای دیگری مانند آقایان میدری و ظفرقندی بودند که وجه سیاسی داشتند، اما برای ما مسئله مسکن و مسائل عمرانی کشور مهم است.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: وزیر راه استیضاح
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.