کد خبر: ۶۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲

انهدام باند کلاهبرداری در اینستاگرام

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: بلافاصله جستجوهای تخصصی و علمی در فضای مجازی انجام و در نهایت هویت ۳ نفر از متهمان این پرونده در نجف آباد شناسایی و دستگیر شدند.
انهدام باند کلاهبرداری در اینستاگرام

به گزارش مخاطب۲۴ _رئیس پلیس فتا استان اصفهان از دستگیری اعضای باند ۶ نفره‌ای که از طریق فروش لباس در اینستاگرام و عدم ارسال کالا بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند خبر داد.

انهدام باند کلاهبرداری در اینستاگرام

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: در پی شکایت خانمی به پلیس فتا شهرستان نجف آباد مبنی بر توسط یکی از صفحات مجازی فروش لباس در اینستاگرام مورد کلاهبرداری واقع شده موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

 

او می‌گوید: در تحقیقات تخصصی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد فرد شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با تبلیغ فروش لباس مواجه شده و وقتی با فروشنده تماس می‌گیرد وی از او می‌خواهد تا مبلغ مورد نظر را برایش واریز کند تا لباس برایش ارسال شود، اما بعد از واریز پول نه تنها هیچ لباسی برایش ارسال نمی‌شود بلکه فروشنده دیگر جوابگوی تماس‌هایش نبوده است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: بلافاصله در این راستا جستجو‌های تخصصی و علمی در فضای مجازی انجام و در نهایت هویت ۳ نفر از متهمان این پرونده در نجف آباد شناسایی و دستگیر شدند.

به گفته سرهنگ مرتضوی، با تحقیقات صورت گرفته از متهان ۳ نفر متهم اصلی دیگر نیز که اعضای یک خانواده و دارای سوابق مشابه بودند نیز در شهرستان برخوار دستگیر و به ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان با شیوه مذکور اعتراف کردند که با اقرار صریح این افراد به ارتکاب عمل مجرمانه خود، برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

این مقام انتظامی می‌گوید: در گوشی تلفن همراه متهمان شش صفحه اینستاگرامی مرتبط با فروش لباس و کلاهبرداری کشف شد و ۵ مال باخته در این پرونده شناسایی شدند. کسانی که به این روش مورد کلاهبرداری قرار گرفتند می‌توانند برای انجام شکایت به پلیس فتا شهرستان نجف آباد مراجعه کنند.

منبع : مهر 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر