کد خبر: ۶۲۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵

جابجایی دو جسد در سردخانه بیمارستان آستارا

رئیس بیمارستان شهید بهشتی آستارا از بروز اشتباه در تحویل جسد در سردخانه این مرکز درمانی خبر داد و گفت: با مأمور خاطی برخورد خواهد شد.
جابجایی دو جسد در سردخانه بیمارستان آستارا

به گزارش مخاطب ۲۴: یدالله خرمی با اشاره به وقوع اشتباه در روند تحویل اجساد در سردخانه بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا اظهار کرد: روز شنبه ۱۰ خرداد، دو جسد شامل یک مرد تبعه جمهوری آذربایجان و یک شهروند آستارایی که هر دو حدود ۴۵ سال سن داشتند، پس از فوت به سردخانه بیمارستان منتقل شدند.

وی افزود: با توجه به روند قضائی مربوط به کالبدشکافی جسد تبعه آذربایجان، نماینده وی برای تحویل پیکر به سردخانه مراجعه می‌کند، اما به دلیل سهل‌انگاری مأمور مسئول، جسد شهروند آستارایی به اشتباه تحویل وی داده می‌شود.

خرمی ادامه داد: اشتباه صورت‌گرفته زمانی مشخص می‌شود که خانواده شهروند آستارایی برای تحویل جسد مراجعه می‌کنند و در پی آن، مشخص می‌شود که جسد وی به اشتباه جهت کالبدشکافی به مرکز استان ارسال شده است.

رئیس بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا با بیان اینکه جسد پس از انجام کالبدشکافی به آستارا بازگردانده و به خانواده متوفی تحویل داده شد، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده این شهروند، تصریح کرد: علت بروز این اشتباه در دست بررسی است و با فرد خاطی طبق ضوابط برخورد خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به روند قانونی رسیدگی به فوت اتباع خارجی گفت: طبق دستور قضائی، جسد تبعه جمهوری آذربایجان به منظور کالبدشکافی به مرکز استان منتقل شده است.

منبع: مهر

برچسب ها: آستارا بیمارستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر