کد خبر: ۶۲۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱

هشدار جدید عربستانی‌ها به زائران

وزارت حج و عمره عربستان از زائرانی که در مناسک حج حضور دارند، خواست برای جلوگیری از گرمازدگی، از ساعت ۱۰ تا ۱۶ چادر‌های خود را در عرفات و منا ترک نکنند.
هشدار جدید عربستانی‌ها به زائران

مخاطب۲۴- حج تمتع بنابر تقویم عربستان از چهارشنبه ۱۴ خردادماه آغاز می‌شود. از همین رو زائران، مکه را به قصد عرفات و منا، ترک می‌کنند. پیش‌بینی شده است در روز‌هایی که زائران اعمال اصلی مناسک حج تمتع را انجام می‌دهند دمای هوا تا حدود ۴۵ درجه خواهد رسید.

وزارت حج و عمره عربستان سعودی از همین رو، به حاجی‌ها هشدار داد که بین ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ برای تضمین ایمنی خود با توجه به افزایش دما، چادر‌های خود را ترک نکنند.

بیشتر بخوانید

این وزارتخانه در بیانیه‌ای مطبوعاتی که در رسانه‌های عربستان منتشر شده است، اعلام کرد که تلاش‌ها و آمادگی خود را برای ارائه خدمات به حجاج در طول موسم حج امسال تشدید کرده است تا آنها بتوانند مناسک خود را با آسایش و آرامش انجام دهند و در عین حال ایمنی حجاج را با افزایش دما در اماکن مقدسه حفظ کنند.

وزارت حج و عمره عربستان بر لزوم پایبندی به برنامه‌های حجاج که توسط مراجع ذی‌صلاح تأیید شده است و تخلف نکردن از آنها در تمام مراحل سفر بین اماکن مقدس تأکید کرد.

این وزارتخانه همچنین بر لزوم استفاده از وسایل حمل و نقل مورد تأیید در اماکن مقدس در چارچوب شیوه حمل و نقل توافق شده و خودداری از پیاده رفتن بین اماکن در زمان مشخص‌شده تاکید شد.

وزارت بهداشت عربستان سعودی در روز جمعه (نهم خردادماه) اعلام کرد که از ابتدای موسم حج امسال، ۲۵ مورد گرمازدگی ثبت شده است.

اداره کل گذرنامه هم خبر داد تعداد کل حجاجی که از خارج از کشور از طریق راه‌های هوایی، زمینی و دریایی تا پایان روز جمعه وارد عربستان سعودی شده‌اند به یک میلیون و ۳۹۶ هزار و ۶۴۴ نفر رسیده است. برآورد شده است امسال حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر در مناسک حج شرکت کنند.

برچسب ها: حج تمتع
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.