کد خبر: ۶۲۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸

شناسایی خانه‌های خالی!

نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس تصریح کرد: تکمیل سامانه املاک و اسکان کمک بزرگی به تحقق دولت الکترونیک خواهد کرد و به این ترتیب امکان شناسایی دقیق خانه‌های خالی و اتصال کد ملی به کد پستی هر فرد و سرشماری برخط برای دولت فراهم خواهد شد.
شناسایی خانه‌های خالی!

مخاطب۲۴- سامانه املاک و اسکان به عنوان بستری برای ثبت اطلاعات املاک، مستأجران، مالکان و وضعیت اسکان شهروندان مطرح است. این سامانه مزایای متعددی برای کشور دارد. افزایش شفافیت در بازارمسکن مهم‌ترین مزیتی است که این سامانه به ارمغان می‌آورد. در سایه اطلاعاتی که سامانه املاک و اسکان به دست می‌دهد، وضعیت شهروندان به لحاظ مالکیت و سکونت مشخص می‌شود، دولت می‌تواند برآورد دقیقی از خانه‌های خالی در کشور، تعداد مستأجران و محل سکونت آنها داشته باشد.

به واسطه شفافیتی که اطلاعات سامانه املاک و اسکان ایجاد می‌کنند، دولت می‌تواند به اعمال سیاست‌های صحیح در حوزه مسکن بپردازد و ساماندهی امور را داشته باشیم. در حال حاضر، شاهد برخی سودجویی‌ها و کلاه‌برداری‌ها در حوزه مسکن و ملک هستیم که به افزایش پرونده‌ها در دستگاه قضایی کشور منجر شده و وقت و انرژی زیادی از مردم و کشور گرفته است.

بیشتر بخوانید

بهبود مدیریت شهری نیز یکی دیگر از مزیت‌های سامانه املاک و اسکان است. سامانه مورد بحث اطلاعاتی در اختیار حاکمیت قرار می‌دهد که می‌تواند ا‌ز آنها در راستای بهبود روند‌های مدیریت شهری بهره بگیرد. در چارچوب این سامانه کدملی و کدپستی افراد به یکدیگر متصل می‌شود. بنابراین، معطلی شهروندان در ادارات برای دریافت خدمات به شدت کاهش پیدا می‌کند.

با توجه به مزیت‌هایی که سامانه املاک و اسکان برای کشور دارد، تکمیل و راه‌اندازی آن طی دو ماه گذشته توسط مجلس پیگیری شد. رئیس جمهور نیز تأکید ویژه‌ای برای تکمیل اطلاعات این سامانه دارد. این پیگیری‌ها به افزایش سرعت اتصال دستگاه‌ها به سامانه املاک و اسکان و بالا رفتن میزان خوداظهاری در آن منجر شد.

نظرات فرامرز شاهسواری، نماینده هشترود و چاراویماق را در خصوص مزیت‌های سامانه املاک و اسکان در ادامه می‌خوانید.

فرامرز شاهسواری، نماینده هشترود و چاراویماق با اشاره به این موضوع که پیگیری مجلس و شخص رئیس جمهور برای تکمیل و راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان مثبت ارزیابی می‌شود، تصریح کرد: این که طی دو ماه گذشته میزان افزایش خوداظهاری در سامانه املاک و اسکان نسبت به سال قبل بیش از ۱۵۰ درصد رشد داشته و اتصال دستگاه‌های مختلف را به سامانه املاک و اسکان شاهد هستیم، اتفاقات بسیار خوبی است. این سامانه می‌تواند بستری برای تحقق دولت هوشمند باشد.

وی ادامه داد: با استفاده از اطلاعاتی که سامانه املاک و اسکان به دست می‌دهد، دولت می‌تواند به ساماندهی امور در حوزه مسکن بپردازد و زمینه را برای کنترل قیمت‌ها در این بخش ایجاد کند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: به طور کلی، هر سیاستی که دولت بخواهد در حوزه ملک و مسکن اعمال کند، نیازمند اطلاعات است. در غیاب سامانه‌ها و داده‌های متقن، حاکمیت نمی‌تواند به اعمال سیاست‌های صحیح در حوزه مسکن بپردازد و قوانین موجود را اجرایی کند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تکمیل سامانه املاک و اسکان کمک بزرگی به تحقق دولت الکترونیک خواهد کرد و به این ترتیب امکان شناسایی دقیق خانه‌های خالی و اتصال کد ملی به کد پستی هر فرد و سرشماری برخط برای دولت فراهم خواهد شد.

وی در پایان گفت: سامانه‌ها اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده‌اند و دولت‌ها ناچارند به سمت استفاده هوشمندانه از آنها بروند. در کشور ما نیز اهمیت سامانه‌ها درک شده است و در حال گسترش آنها در بخش‌های مختلف هستیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر