کد خبر: ۶۲۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۸

ایلان ماسک درگیر اعتیاد

نیویورک تایمز: با ورود ایلان ماسک به حلقه رئیس‌جمهور ترامپ، زندگی خصوصی‌اش به‌طور فزاینده‌ای آشوبناک شد و مصرف مواد مخدرش بیش از آنچه قبلاً شناخته شده بود، شدت گرفت. مصرف مواد مخدر ایلان ماسک فراتر از استفاده گاه‌به‌گاه بود. او به دیگران گفته بود که آن‌قدر کتامین مصرف می‌کند که روی مثانه‌اش تأثیر گذاشته است، عارضه‌ای شناخته‌شده برای مصرف مزمن.
ایلان ماسک درگیر اعتیاد

به گزارش مخاطب 24: روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی تفصیلی از وضعیت روانی و شخصی ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، نوشت که وی درگیر مصرف شدید مواد روان‌گردان و روابط عاطفی پرتنش شده است. این گزارش که حاصل بررسی اسناد حقوقی و مصاحبه با افراد نزدیک به ماسک است، ابعاد جدیدی از زندگی پرحاشیه این چهره سرشناس فناوری را آشکار می‌سازد.

بر اساس این گزارش، ماسک پس از نزدیکی به حلقه سیاسی دونالد ترامپ، با افزایش آشفتگی در زندگی شخصی‌اش مواجه شده و مصرف مواد مخدر وی فراتر از تصور عمومی بوده است.

منابع نزدیک به نیویورک تایمز گفته‌اند که مصرف کتامین از سوی ماسک به‌صورت مداوم و در مقادیر بالا انجام می‌شود، به‌گونه‌ای که خود وی در مکالماتی خصوصی اظهار داشته این ماده تأثیرات منفی جدی بر عملکرد مثانه‌اش گذاشته است؛ وضعیتی که در میان مصرف‌کنندگان مزمن کتامین عارضه‌ای شایع به شمار می‌رود.

در ادامه گزارش، به مصرف دیگر مواد روان‌گردان توسط ماسک از جمله اکستازی و قارچ‌های توهم‌زا نیز اشاره شده است. به گفته نیویورک‌تایمز، شواهد نشان می‌دهد که استفاده از این مواد به‌صورت مکرر و نه صرفاً تفننی بوده است.

هم‌زمان با این وضعیت، زندگی خانوادگی ایلان ماسک نیز با چالش‌هایی پیچیده همراه شده است. این میلیاردر آمریکایی درگیر پرونده‌های متعدد حقوقی مربوط به حضانت فرزندان و روابط عاطفی هم‌زمان با چند شریک پیشین خود است.

در بخشی از گزارش به اظهارات اشلی سنت کلر، نویسنده محافظه‌کار آمریکایی اشاره شده که در ماه فوریه اعلام کرده بود از ایلان ماسک فرزندی به دنیا آورده است. بنا بر گفته سنت کلر، ماسک در ابتدا تلاش کرده بود با پیشنهاد مبلغی قابل توجه، موضوع پدر بودن خود را از افکار عمومی پنهان نگه دارد، اما این پیشنهاد از سوی او رد شده است. همچنین سنت کلر مدعی شده که ماسک در دادگاه نیویورک برای جلوگیری از انتشار اطلاعات بیشتر، اقدام به درخواست صدور حکم منع انتشار کرده است.

گزارش نیویورک‌تایمز در شرایطی منتشر می‌شود که ایلان ماسک همچنان به‌عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار در عرصه فناوری جهانی شناخته می‌شود و اقدامات او در شرکت‌های تحت مدیریتش توجه گسترده رسانه‌ها و سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده است. با این حال، افشای این ابعاد شخصی ممکن است تبعاتی برای وجهه عمومی و حتی عملکرد اقتصادی برندهای وابسته به او به همراه داشته باشد.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر