کد خبر: ۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۲

توهین وهتاکی به روحانی در سکوت وزارت ارشاد+عکس

یکی از سایت های نزدیک به ارگانهای خاص،با انتشار کاریکاتوری به تمسخر حسن روحانی رئیس جمهور و انتشار کاریکاتور وی پرداخته است .

منتقدان برجام در سکوت قابل تامل وزارت ارشاد و تیم رسانه ای دولت، پا را از حد انتقاد فراتر گذاشته و در اقدامی غیر قانونی به هتاکی و تمسخر حسن روحانی در لباس روحانیت پرداخته اند.


به گزارش روابط عمومي جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي و به نقل از اعتدال، طبق قانون مطبوعات کشور انتشار کاریکاتور افراد ملبس به لباس روحانیت تخلف بوده تا آنجا که در دولت احمدی نژاد هنگامی که نشریه نهم دی کاریکاتور سیدمحمد خاتمی را منتشر کرد، هیات نظارت بر مطبوعات در خرداد 1390 به اتفاق کلیه آراء نشریه مذکور را توقیف کرد.


یکی از سایت های نزدیک به ارگانهای خاص،با انتشار کاریکاتوری به تمسخر حسن روحانی رئیس جمهور و انتشار کاریکاتور وی پرداخته است . با وجود گذشت چند روز از انتشار این کاریکاتور متاسفانه نه با این سایت هتاک برخورد شده است و نه تذکری به ان داده شده است.


حال سوال اصلی این است تیم رسانه ای دولت که بحمدالله خدم و عقبه بسیار هم دارد، حال که در دفاع از رئیس جمهور و دست آوردهای رئیس جمهور اقدامی انجام نمی دهد حداقل انصاف داشته باشد و از شانیت و جایگاه روحانیت صیانت نماید.


وزارت ارشاد دولت یازدهم حداقل به اندازه احترامی که دولت احمدی نژادبه خاتمی می گذاشت، شانیت رئیس دولت را محترم بشمارد.
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.