کد خبر: ۶۲۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱

خبر خوش رییس جمهور چیست؟

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اقدامات مهمی توسط دولت در حال انجام است، گفت: خبر‌های خوبی در زمینه بهداشت، درمان و سلامت، حل مشکلات داخلی، رفع ناترازی‌ها از مسیر تولید برق خورشیدی و بهبود روابط خارجی داریم.
خبر خوش رییس جمهور چیست؟

مخاطب۲۴- به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه (۸ خرداد)، در صد و دوازدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی که با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و سایر اعضای این فرهنگستان برگزار شد، درباره درخواست حاضرین جلسه، مبنی بر ترویج سواد سلامت از طریق مدارس، اظهار کرد: دولت با کمک مردم در حال ساخت و تجهیز مدارس کشور است تا کمبود‌های این بخش را رفع و فناوری‌های لازم را در اختیار همه مدارس قرار دهد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ما همچنین در دولت به دنبال اصلاح شیوه‌های آموزشی در مدارس هستیم و برای رسیدن به این هدف جلسات هفتگی مختلفی با وزارت علوم، آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها برگزار کرده‌ایم تا شیوه آموزشی را در مدارس اصلاح کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به همکاری استانداری‌های سراسر کشور با مردم در زمینه ساخت مدارس، افزود: استاندار خراسان رضوی پویشی به نام «با من» راه‌اندازی و ۷۰۵ هیأت امنای محلی را برای ساخت ۷۰۵ مدرسه در این استان سازماندهی کرده تا از این طریق مشارکت مردم را جذب کند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: دولت به دنبال پیشبرد برنامه‌های خود با مشارکت مردم است. در این زمینه ما در حال اجرای طرح محله‌محوری برای حل مشکلات کشور از جمله مشکلات اشتغال، معیشتی، آموزشی، بهداشت، درمان و سایر مشکلات هستیم و نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلفی از جمله بسیج، ائمه جمعه، استانداران و مردم برای اجرای این طرح به میدان آمده‌اند. حتی این ظرفیت وجود دارد که مشکل ناترازی انرژی را با مشارکت مردم و اصلاح الگوی مصرف در طرح محله‌محوری حل کنیم.

وی درباره پیشنهادات و درخواست‌های اعضای فرهنگستان علوم پزشکی گفت: حتما همه مسائلی را که در این جلسه مطرح شد پیگیری می‌کنیم. وزیر بهداشت هم در حال پیگیری مسائلی از جمله طرح اصلاح نظام پرداخت به کادر درمان، ایجاد و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و پزشک خانواده است. گزارش اقدامات انجام شده را هم ارائه خواهیم داد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اقدامات مهمی توسط دولت در حال انجام است و خبر‌های خوبی در زمینه بهداشت، درمان و سلامت، حل مشکلات داخلی، رفع ناترازی‌ها از مسیر تولید برق خورشیدی و بهبود روابط خارجی داریم که گزارش آن را ارائه خواهیم کرد، گفت: دولت این آمادگی را دارد که بدون توجه به وابستگی جریانی افراد، از کمک همه آنها استفاده کند. اجرای سیاست‌های کلی نظام و حرکت به سمت سند چشم‌انداز توسعه که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، وظیفه همه بوده و هر کس در این زمینه می‌تواند کمک کند، به میدان بیاید. هدف همه باید خدمت به مردم باشد تا از این مسیر در جامعه آرامش ایجاد کنیم.

در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با اشاره به اینکه پیشبرد اهداف نظام سلامت به سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی نیاز دارد، گفت: سطح سرمایه اجتماعی حوزه سلامت خوب است، اما باید این سرمایه را ارتقا داد. هر پیشرفتی در هر زمینه‌ای از جمله حوزه سلامت نیازمند ایجاد محیطی با ثبات و آرامش است و حرکت اصلی دولت هم که تاکنون موفق بوده، ایجاد آرامش و ثبات است.

ظفرقندی تاکید کرد: باید از طریق فضای مجازی به دنبال ارتقای سواد سلامت جامعه بوده و در این زمینه تولید محتوا کنیم. در حال حاضر ۵۰ درصد مبتلایان به دیابت اطلاعی از بیماری خود ندارند، اما با آموزش به مردم و ارتقای سواد سلامت می‌توان اطلاعات مردم را از این بیماری افزایش داد.

وی با اشاره به کاهش آمار مهاجرت جامعه پرستاری و پزشکی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ گفت: ما باید زمینه بازگشت اعضای جامعه پزشکی و پرستاری به کشور را فراهم کنیم تا بتوانیم مجددا از توان آنها در کشور بهره ببریم.

وزیر بهداشت در پایان بر پیگیری‌های این وزارتخانه در زمینه اصلاح نظام پرداخت کادر درمان، اتصال سامانه‌های مختلف درمانی و پیگیری ساماندهی نظام دارو تاکید کرد.

در این جلسه مسائلی از جمله «حل مشکلات بخش دارو»، «تحول در آموزش علوم پزشکی»، «همکاری بین‌بخشی دستگاه‌های اجرایی برای بهبود شاخص‌های سلامت جامعه»، «توجه بیشتر به بیماری‌های غیرواگیردار»، «افزایش همکاری صدا و سیما و آموزش و پرورش برای ارتقای سواد سلامت جامعه»، «اولویت پیشگیری بر درمان»، «تکمیل طرح پزشک خانواده»، «نظارت بر نحوه دریافت تعرفه‌های خدمات پزشکی از سوی پزشکان و جلوگیری از رواج دریافت زیرمیزی»، «توجه به موضوع سلامت روانی و اجتماعی»، «اصلاح و هوشمندسازی نظام سلامت»، «تامین تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های دولتی»، «توجه به سلامت اتباع خارجی»، «پیشگیری از بروز فساد در زمینه تامین ارز برای واردات تجهیزات حوزه بهداشت و درمان»، «ترمیم حقوق اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی»، «توجه به معیشت پرستاران و دستیاران»، «توجه جدی به بیماری‌هایی از جمله دیابت و فشار خون»، «تشویق مردم به انجام ورزش‌های همگانی»، «پرداخت به موقع ارز برای بیماری‌های صعب‌العلاج»، «لزوم تجمیع منابع حوزه سلامت» و «توجه به فرزندآوری و جوانی جمعیت» از سوی رئیس و اعضای فرهنگستان علوم پزشکی مورد تاکید قرار گرفت.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر