کد خبر: ۶۲۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶

ایرلاین بدون مجوز بابک زنجانی

در حالی که وعده ورود اولین هواپیمای ایرلاین تازه تأسیس «دات وان» تا پایان اردیبهشت مطرح شده بود، سازمان هواپیمایی کشوری به طور رسمی اعلام کرد که این شرکت هیچ مجوز بهره‌برداری عملیاتی ندارد و هنوز هیچ هواپیمایی از سوی آن وارد کشور نشده است.
ایرلاین بدون مجوز بابک زنجانی

به گزارش مخاطب ۲۴: در روز‌های اخیر، خبر‌های متعددی درباره ایرلاین تازه تأسیس «دات وان» به گوش می‌رسید که وعده ورود ۳۲ فروند هواپیما به ناوگان هوایی ایران را می‌داد. این وعده‌ها در حالی مطرح شد که یکی از مدیران این هلدینگ، که گفته می‌شود به بابک زنجانی وابسته است، در فروردین‌ماه ادعا کرده بود که این شرکت موفق به دریافت مجوز راه‌اندازی ایرلاین شده است.

مدیرعامل آوان ریل از ورود ۳۲ هواپیما به ناوگان هوایی کشور تا پایان اردیبهشت از طریق ایرلاین «دات وان» خبر داده بود و گفته بود که مجوز فعالیت این ایرلاین صادر شده و اولین فروند از این هواپیما‌ها با عمر کمتر از ۱۰ سال، اوایل اردیبهشت وارد کشور خواهد شد.

در پاسخ به سوالی درباره بازپس‌گیری احتمالی قشم‌ایر نیز گفت: از این موضوع بی‌اطلاع است و خبری در این باره به او نرسیده است. اما به تازگی، معاون اجرایی حوزه ریاست سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد که تا زمانی که هواپیما‌ها وارد کشور نشده و مراحل ثبت (ریجستر) آنها انجام نشود، هیچ مجوز عملیاتی برای ایرلاین دات وان صادر نخواهد شد. او همچنین تأکید کرد که تاکنون هیچ هواپیمایی از این شرکت به ایران نیامده و سازمان هواپیمایی هیچ ادعایی را تأیید نکرده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که سازمان هواپیمایی کشوری در حال تغییر دستورالعمل‌های مربوط به صدور مجوز برای ایرلاین‌ها است.

معاون اجرایی این سازمان توضیح داد که روند بررسی درخواست‌های تأسیس ایرلاین تسهیل شده و اکنون تمرکز بر روی مدیرعامل و معاونت‌های تخصصی است. با این تغییرات، متقاضیان می‌توانند درخواست خود را از طریق درگاه مجوز دولت ثبت کنند و در صورت تأمین شرایط لازم، موافقتنامه اولیه با اعتبار ۶ ماهه دریافت کنند. وی همچنین به وضعیت دات وان اشاره کرد و گفت که این شرکت باید انتظارات فنی و قانونی را تأمین کند تا در نهایت مجوز بهره‌برداری عملیاتی صادر شود.

به گفته او، این فرآیند شامل صحت‌سنجی ادعا‌های مطرح‌شده نیز خواهد بود. با توجه به این تحولات، به نظر می‌رسد که ورود ایرلاین «دات وان» به ناوگان هوایی ایران با چالش‌های جدی مواجه است و باید دید آیا این شرکت قادر خواهد بود شرایط لازم برای دریافت مجوز‌های لازم را فراهم کند یا خیر. در نهایت، با توجه به وضعیت کنونی، به نظر می‌رسد که انتظار برای ورود اولین هواپیمای ایرلاین دات وان همچنان ادامه خواهد داشت و باید منتظر ماند تا ببینیم آیا این شرکت موفق به عبور از مراحل قانونی و فنی خواهد شد یا خیر.

در هفته‌های گذشته، اخبار متعددی درباره بازگشت مجدد بابک زنجانی به عرصه اقتصادی از طریق سرمایه گذاری ۶۱ هزار میلیارد تومانی در پروژه‌های حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و از جمله راه‌اندازی شرکت هواپیمایی دات وان منتشر شد. چندی قبل فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز در واکنش به سئوالات متعدد خبرنگاران در خصوص وضعیت مشارکت بابک زنجانی در پروژه‌های وزارت راه گفت؛ هنوز هیچ قراردادی امضاء نشده و صرفا تفاهم نامه اولیه بین طرفین مبادله شده است.

برخی منابع، فضاسازی‌های اخیر در خصوص بازگشت زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی را بخشی از سناریوی تبلیغاتی او برای عادی سازی فعالیت‌های اقتصادی وی در آینده تلقی می‌کنند؛ اما نبود شفافیت در مورد آخرین وضعیت تسویه بدهی‌های هنگفت زنجانی به شرکت نفت که مدیر عامل این شرکت و رئیس کل بانک مرکزی اخیرا بر آن تاکید داشتند همچنان سؤالات زیادی را بی‌پاسخ گذاشته است.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
ارتباط سیگار با ۱۰ سرطان ارتباط سیگار با ۱۰ سرطان
یک فوق تخصص توراکس، سرطان ریه را از شایع‌ترین سرطان‌ها با مرگ‌ومیر بالا خواند و نسبت به افزایش استعمال سیگار و قلیان بویژه میان زنان هشدار داد.
میان خشکسالی و برهنگی زنان رابطه مستقیمی برقرار است میان خشکسالی و برهنگی زنان رابطه مستقیمی برقرار است
کوشکی فعال سیاسی جریان انقلاب اسلامی نوشت: این روز‌ها کشور دچار بحران آب است، اما کمتر کسی متوجه شده که میان خشکسالی و بی عفتی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است! هر چه منکرات و بی حجابی رواج بیشتری پیدا می‌کند، کمبود آب هم افزون‌تر می‌شود!
سرنوشت جنگنده j10c؛ خون تازه در رگ نیروی‌ هوایی ایران سرنوشت جنگنده j10c؛ خون تازه در رگ نیروی‌ هوایی ایران
نیروی هوایی  ایران با قدم گذاشتن در مسیر نوسازی و خرید جنگنده چینی J-10c، گامی مهم در جهت تقویت توان بازدارندگی و پاسخ سریع برداشته است
جمع ابر بدهکاران و مطالبات مشکوک الوصول! جمع ابر بدهکاران و مطالبات مشکوک الوصول!
گفته شد که آخرین مانده تسهیلات خارجی بانک صادرات تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود نزدیک به ۲۱۰ همت است که از این مقدار، بیش از ۲۰۲ همت غیرجاری بوده و نکته قابل تأمل اینکه از رقم مذکور، بیش از ۱۷۶ همت در طبقه مشکوک‌الوصول قرار دارد.
برگزیده
اختلال در سامانه «برق من» اختلال در سامانه «برق من»
از ظهر امروز سامانه برق من، هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است. این اختلال باعث شده مشترکان درحال حاضر امکان از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده خود اطلاع نداشته باشند.
گم شدن یک میلیون تن برنج! + فیلم گم شدن یک میلیون تن برنج! + فیلم
بهزاد محمودی، نایب رئیس شورای مرکزی مجمع ملی کشاورزان از گم شدن یک میلیون تن برنج وارادتی در کشور خبر داد.
ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند ایرانیان می‌ترسند به کشور بازگردند
رئیس‌جمهور با اشاره به نقش مهم ایرانیان خارج از کشور، گفت: متاسفانه چارچوب‌هایی ایجاد کرده‌ایم که آنها می‌ترسند به کشور بازگردند، باید با قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و مسئولان امنیتی صحبت کنیم تا هر کس که دلش برای ایران می‌تپد و دلش می‌خواهد، به کشور بازگردد. تنها کافی است که بستر را فراهم کنیم و از وزارت امور خارجه می‌خواهم که پیگیری لازم را انجام دهد که این امر عملی شود چرا که آنان سرمایه‌های این آب و خاک هستند.
صفحه خبر بالای تصاویر