کد خبر: ۶۲۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۴

تمبر یادبود همکاری ایران و عمان چه طرحی دارد؟

تمبر پستی یادبود همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و سلطان‌نشین عمان در مراسمی با حضور وزیران خارجه دو کشور رونمایی شد.
تمبر یادبود همکاری ایران و عمان چه طرحی دارد؟

مخاطب۲۴- همزمان با سفر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به عمان، در مراسمی که در کاخ العلم العامر مسقط برگزار شد، «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان و «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تمبر پستی یادبود همکاری بین دو کشور را رونمایی کردند.

این تمبر یادبود منعکس‌کننده عمق پیوند‌های فرهنگی و تاریخی بین عمان و ایران و پایبندی دو کشور به سیاست حسن همجواری، همکاری، سازندگی و ارتباطات فرهنگی بین دو ملت است.

بیشتر بخوانید

«نصر بن بدر البوسعیدی» رئیس پُست عمان در این مراسم گفت: این تمبر، نشاندهنده عمق روابط فرهنگی و تاریخی بین سلطنت عمان و جمهوری اسلامی ایران است و منعکس‌کننده اهتمام دو کشور به تقویت دیپلماسی فرهنگی، پایبندی به حسن همجواری و ارتباط بین مردم است.

طرح هنری این تمبر، هماهنگی بصری بین نماد‌های معماری و فرهنگی دو کشور را مجسم می‌کند. این طرح، مسجد جامع سلطان قابوس در مسقط، نماد برجسته معماری اسلامی عمان را در خود جای داده است که با درختان نخل احاطه شده است؛ درختانی که نماد تاب‌آوری و میراث کشاورزی ریشه‌دار عمان هستند و بخش جدایی‌ناپذیری از هویت زیست‌محیطی و اجتماعی سلطنت عمان را تشکیل می‌دهند.

در مقابل، مسجد جامع تاریخی بستک در جنوب ایران با درختان سرو احاطه شده است که نمادی از جاودانگی و فرهنگ بصری ایرانی و گواهی بر پایداری و تداوم تمدن است. در قلب طرح هنری این تمبر، یک فرش دستباف ایرانی قرار دارد که با الهام از فرش مسجد جامع سلطان قابوس طراحی شده است.

این فرش در استان خراسان ایران با دست بافته شده و با طرح‌های گلدار ظریف تزئین شده است که آن را به الگویی والا از همکاری صنایع دستی و نمادی از پیوند‌های فرهنگی متنوع بین دو کشور و دو ملت دوست تبدیل کرده است.

از طریق این کار هنری مشترک، دو طرف بر عزم خود جهت افزایش همکاری در زمینه خدمات پستی که به گسترش حوزه‌های نویدبخش مشارکت با مزایای متقابل، بیشتر کمک خواهد کرد، تاکید کردند.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر