کد خبر: ۶۲۳۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
ناپایداری در شمال‌غرب و سواحل شمالی

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۳/۶

سازمان هواشناسی از رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در شمال، مرکز و ارتفاعات کشور طی امروز تا آخر هفته خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۳/۶

مخاطب۲۴- بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در مناطق از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شمال زنجان و اردبیل، ارتفاعات کردستان، همدان، شمال نیمه شمالی اصفهان، مرکزی، قم و ارتفاعات البرز در استان‌های تهران، البرز و مازندران در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

فردا چهارشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، برخی مناطق در گیلان و مازندران، ارتفاعات زاگرس در شمال همدان، مرکزی، ارتفاعات البرز در قزوین، البرز، تهران و سمنان افزایش ابر، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. پنج‌شنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و ارتفاعات البرز در مازندران و شرق تهران افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود. جمعه و شنبه در غالب مناطق کشور جوی پایدار و آرام مستقر می‌شود.

جمعه در نیمه غربی و مرکز کشور وزش باد شدید و خیزش گردوخاک همراه با کاهش دید و کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. طی دو روز آینده خلیج‌فارس، تنگه هرمز و شرق دریای عمان مواج هستند.

روز گذشته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی از وقوع طوفان‌های تندری و گردوخاک در برخی استان‌ها از جمله تهران تا آخر هفته خبر داده و گفته بود: در زمان حاضر سلول‌های ابر‌های همرفتی که منشأ وقوع طوفان‌های تندری هستند در شمال و غرب استان اصفهان فعال است.

صادق ضیائیان از وقوع پدیده گردوخاک در مناطق وسیعی از کرمان، شرق فارس و سیستان و بلوچستان خبر داد و با بیان این‌که "انتظار تداوم این وضعیت را تا آخر هفته داریم"، افزود: امروز (۶ خرداد ۱۴۰۴) بارش، رعدوبرق و وزش باد شدید در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و زنجان روی می‌دهد.

وی اضافه کرد: چهارشنبه نیز در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، ارتفاعات تهران رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید روی خواهد داد.

وی یادآور شد: روز پنجشنبه نیز انتظار بارش‌های رگباری را در شمال شرق تهران و محدوده دماوند داریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
برگزیده
اتباع افغانستانی تا ۱۵ تیر فرصت دارند اتباع افغانستانی تا ۱۵ تیر فرصت دارند
آخرین مهلت خروج قانونی اتباع افغانستانی دارای برگ بازگشت ازکشور ۱۵تیر است.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
زمین‌لرزه ۳.۸ ریشتری در علی‌آباد کتول زمین‌لرزه ۳.۸ ریشتری در علی‌آباد کتول
زلزله‌ای به بزرگی ۳.۸ ریشتر عصر چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ در عمق ۱۰ کیلومتری زمین حوالی علی‌آباد کتول رخ داد
صفحه خبر بالای تصاویر