کد خبر: ۶۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۴

جزییات حمله هکری به برخی صنایع نفتی و فولادی

یک منبع آگاه جزییات حمله هکری به برخی صنایع نفتی و فولادی از جمله فولاد خوزستان و تصاویر منتسب به انفجار دیگ مذاب این شرکت را تشریح کرد.
جزییات حمله هکری به برخی صنایع نفتی و فولادی

به گزارش مخاطب۲۴ _ یک منبع مطلع با اشاره به جزئیات حمله هکری سحرگاه امروز به برخی صنایع فولادی و شرکت‌های نفتی گفت: حوالی ۵.۱۵ دقیقه سحرگاه دوشنبه ۶ تیر همزمان با آغاز شیفت کاری، مدیران ستادی فولاد خوزستان با نقص تولید در اتوماسیون صنعتی مواجه شدند و به سرعت وارد عمل می‌شوند.

جزییات حمله هکری به برخی صنایع نفتی و فولادی

وی که عدم انتشار نام خود را شرط مصاحبه با خبرنگار اعلام کرده، گفت: این حمله هکری علاوه بر چند شرکت فولادساز در برخی شرکت‌های نفتی نیز رخ داده، اما به دلیل فعال شدن سریع پدافند غیرعامل به سرعت از بروز حادثه بااهمیت جلوگیری شده است.

 

به گفته وی، موضوع انفجار دیگ مذاب فولاد خوزستان و تصاویر منتشرشده منتسب به آن در برخی رسانه‌ها با آنچه که در این خط تولیدی همواره به تبع نوع مواد مذاب رخ می‌دهد حاکی از حادثه جانی و مالی قابل اهمیت و عمیقی نبوده و فیلم منتشرشده با واقعیت این خط تولیدی منطبق نیست.

این منبع آگاه با بیان اینکه دلیل بازتاب گسترده حمله هکری به بخش کوچکی از تجهیزات فولاد خوزستان ناشی از ارسال انبوه پیامک در سطح کشور از سامانه پیامکی بوده است، افزود: پرسنل عملیاتی فولاد خوزستان به محض اطلاع از وجود این حمله هکری در ابتدای سحرگاه امروز، به سرعت وارد اقدام شده و ضمن جداسازی واحد گندله سازی و قطع خطوط برقی، اقدام به کنترل دستی خطوط می‌کنند که به این ترتیب از بروز خسارت مالی و جانی جلوگیری می‌شود.

وی افزود: هم اکنون سیستم پدافند غیرعامل در سطح مجتمع فولاد خوزستان فعال است و هیچ گونه حادثه یا اتفاق بااهمیت و موثری که مانع از تداوم جریان تولید شود در این مجتمع وجود ندارد. با توجه به اینکه در زمان اطلاع از حمله هکری، سیستم پدافند غیرعامل به سرعت اقدام به قطع ارتباط سیستم‌های داخلی کرده، خوشبختانه خسارت بااهمیتی وجود ندارد و فعالیت کارخانه از سر گرفته شده است.

مضاف بر اینکه تمام خطوط و تجهیزات مجتمع فولاد خوزستان از پوشش بیمه‌ای برخوردار است و این حادثه از هیچ گونه خسارت مالی، درآمدی و جانی برای صاحبان سهام این مجتمع مواجه نیست.

منبع : همشهری آنلاین 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر