کد خبر: ۶۲۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹

جلسه هم افزایی ارائه راه کارهای فنی کیش برگزار شد

جلسه هم افزایی معاونت معماری و شهرسازی شرکت عمران، آب و خدمات کیش با مهندسان بخش خصوصی با هدف ارائه راه کارهای فنی و ارزیابی مستمر ایمنی مکانهای عمومی و خصوصی جزیره کیش برگزار شد
جلسه هم افزایی ارائه راه کارهای فنی کیش برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش_ در پی زلزله شنبه ۴ تیر ۱۴۰۱ که به بزرگی ۵.۶ ریشتر در جزیره کیش به وقوع پیوست با دستور رئیس هیأت مدیره و مدیره عامل این شرکت جلسه‌ای با حضور شماری از مهندسان مجرب کیش با هدف ارائه راه کار‌های فنی و ارزیابی مستمر و مداوم ایمنی مکان‌های عمومی و خصوصی جزیره کیش برگزار شد.

جلسه هم افزایی ارائه راه کارهای فنی کیش برگزار شد

در این نشست محسن نظرپور بر ضرورت تشکیل کمیته‌های فنی و تخصصی به منظور بررسی کارشناسانه کلیه ساختمان‌ها با اولویت عمومی و مسکونی در جهت حفظ آرامش و اطمینان ساکنان کیش تاکید کرد.

وی افزود: تشکیل گروه‌های داوطلب مهندسان مجرب در زمینه واکنش‌های اضطراری ساز وکار‌های مناسبی است که در صورت اجرای صحیح و مناسب می‌تواند در افزایش مشارکت کیشوندان برای مقاوم سازی بنا‌های مختلف موثر و مفید باشد.

مدیر عامل شرکت عمران آب و خدمات افزود: برای رسیدن به سطح استاندارد و مطلوب باید از مشارکت همه مهندسان با صلاحیت جزیره کیش که از دانش و تجارب فنی مناسبی برخوردار هستند بهره‌مند شد.

محسن نظرپور تصریح کرد: مطالعات نشان می‌دهد ارتقای سطح آگاهی سرمایه گذاران و ساکنان زمینه برنامه ریزی مناسب برای مقاوم سازی ساختمان‌ها را فراهم می‌کند و در مدت کوتاهی میتوان در برابر زلزله ایمنی مورد نظر را ایجاد کرد.

وی افزود: با توجه به وجود بستر‌های فنی، نرم افزاری و توان تخصصی شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش و حضور بالغ بر ۲۰۰ عضو از مهندسان مجرب کشورمان در قالب اشخاص حقیقی و حقوقی در حوزه معاونت معماری و شهرسازی این شرکت، فعالیت‌های منطبق با ضوابط شورای معماری و شهرسازی کیش و آخرین فرآیند‌ها و استاندارد‌های سازمان نظام مهندسی در نهایت منجر به توسعه و زیبایی فضای شهری کیش شده است و این امر مرهون زحمات و اهتمام این مهندسان می‌باشد.

حمید رضا طبی مسرور سرپرست معاونت معماری و شهرسازی شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش نیز ضمن ابراز خرسندی از تعامل مسئولانه و همدلی جامعه مهندسان کیش با شرکت عمران، آب و خدمات و اهتمام آنان نسبت به اترقای سطح ایمنی و آرامش شهروندان گفت: تشکیل این جلسه در کوتاه‌ترین زمان ممکن پس از بروز زلزله بیانگر روحیه همکاری و توان تخصصی مهندسان مجرب فعال در جزیره کیش است.

طبی مسرور با اشاره به ضرورت تقویت عملکرد کمیته نظارت بر کیفیت ساخت و ساز‌ها و هم افزایی با کارشناسان مجرب این حوزه افزود: این معاونت آمادگی دارد با بهره مندی از بستر مناسب نرم افزاری و ظرفیت‌های فنی اشخاص حقیقی و حقوقی دارای عضویت نظام مهندسی کشور، تشکیل سازمان نظام مهندسی در کیش با محوریت شرکت عمران، آب و خدمات را به صورت مستقل از استان‌ها پیگیری کند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر